Pozivnice

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Pozivnice

Pozovite goste na sledeću zabavu ili poslovni događaj pomoću prilagođenih pozivnica. Uz Infowerk se kreiraju sa nekoliko klikova.

Jednostrane pozivnice
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Pozivnice-Šabloni za prilike
Pozivnice-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte pozivnice onlajn

Bliži se velika žurka ili događaj i vi želite da vaše goste pozovete sa stilom? Sa Infowerk-om onlajn možete da kreirate vaše profesionalne i atraktivne pozivnicei da izaberete neki od različitih tipova papira za štampanje i finiša.


Pozivnice se štampaju za raznolike prilike i svečanosti. Naravno, pozivnice mogu biti i za neku narednu zabavu ili događaj koji organizuje kompanija, za venčanje ili rođendan. Naši klijenti mogu da koriste alatku FreeDesign kako bi kreirali savršenu pozivnicu za bilo koju priliku, krštenje, venčanje, slave, rođendane, Božić, Vaskrs ili porodična okupljanja. Na nas možete da se oslonite kada je u pitanju visokokvalitetna štampa u CMYK režimu. Prednost: možete da ubacite vaše fotografije, dizajne i tekstove i računate na visoki kvalitet boje u svakom trenutku.

Različiti formati i završne obrade

Pozivnice štampamo u horizontalnom ili vertikalnom položaju papira formata: A6 (105 x 148 mm), DL (105 x 210 mm) i A5 (148 x 210 mm). DL pozivnice su posebno praktične jer pozivnice možete da šaljete u standardnoj dugoj koverti.


Zanimljivo je i to da sve pozivnice koje vi dizajnirate mogu da budu plastificirane PVC-om. Ovakva plastifikacija stvara lep efekat, bilo da odaberete mat, sjajnu, platnenu ili softtouch (efekat somota) plastifikaciju. Dok su sjajna i mat plastifikacija lepe na pogled, softouch i platnena tekstura omogućuju da vaše pozivnice budu posebno prijatne na dodir.

Visokokvalitetni papiri za vaše pozivnice

U Infowerk-u su vam za izradu pozivnica na raspolaganju 4 tipa papira. Kunstdruk papir sa premazom je težine 350 g/m² i obećava atraktivne rezultate i sjajnu reprodukciju boja. Ukoliko želite da vaše pozivnice izgledaju posebno prefinjeno, preporučujemo premijum karton sa premazom, težine 400 g/m². Ukoliko kasnije želite da personalizujete vaše pozivnice koristeći vaš štampač (ukoliko on to podržava), trebalo bi da odaberete ofset papir težine 350 g/m². Klijenti koji brinu o zaštiti životne sredine mogu da odaberu reciklirani beli papir težine 300 g/m², koji je dobio sertifikat Blue Angel (Plavi anđeo). Svi papiri mogu biti mat ili sjajni. Ukoliko ne odaberete drugačiji finiš za vaše pozivnice, efekat sjaja će doprineti njihovom veoma elegantnom izgledu.

Kreirajte lako onlajn lepe pozivnice

Da li oduvek izbegavate profesionalne pozivnice jer se ne usuđujete da ih dizajnirate? Onda treba da probate našu besplatnu alatku FreeDesign i to odmah. Ona vaše dizajniranje čini jednostavnim. Ne morate da imate skupe programe za grafičko dizajniranje, predznanje ili druge specijalne programe. Jednostavno pokrenite alatku FreeDesign, izaberite željeni format za vaše pozivnice i započnite dizajniranje istog momenta. Ova alatka je momentalno shvatljiva i omogućuje vam pristup hiljadama besplatnih šablona i grafika. Možete da napravite polje za unos teksta isprobavajući brojne fontove i boje fontova, a možete i da umetnete vaše slike u dizajn i kreirate savršenu pozivnicu. Takođe, možete da sačuvate i uporedite verzije koje ste napravili.