Papiri sa zaglavljem

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Papiri sa zaglavljem

Sa vašim zaglavljem predstavljate sebe na profesionalan način: hartije sa zaglavljem su savršene za lična pisma ili poslovnu komunikaciju.

Jednostrani memorandum
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Papiri sa zaglavljem-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte vaše zaglavlje onlajn

Papiri sa odštampanim zaglavljem mogu da se koriste na više načina - za fakture, pisma koje šaljete klijentima, ponude, u marketinške svrhe i naravno - za pisanje ljubavnih pisama... Ovde napravite vaš nepogrešivo dobar kancelarijski materijal! Uz pomoć Infowerk-ove praktične alatke FreeDesign možete lako onlajn da dizajnirate vaš pisaći materijal za poslovne ili lične svrhe.


Ukoliko imate sopstvenu kompaniju i često šaljete fakture i ponude klijentima, mi možemo da odštampamo i nekoliko hiljada primeraka hartija sa zaglavljem za vas. Jednostavno odaberite željenu količinu u konfiguratoru. Savet: što više hartija sa zaglavljem naručite jeftinija je cena po primerku.

Zaglavlje klasičnog A4 formata

Vašu hartiju sa zaglavljem mi standardno štampamo na visokokvalitetnom A4 ofset papiru. U EasyPrint-u je dostupan papir težine 90 g/m². Prednost ovog jeftinog papira je to što se može lagano koristiti ponovo za štampanje.


Na primer, sada možete da odštampate papir sa vašom adresom i praznim delom u zaglavlju i kasnije da ga ponovo štampate u kancelariji sa adresom primaoca i sadržajem pisma.

Lako dizajnirajte vaše zaglavlje onlajn na jednoj ili obe strane

Uz pomoć Infowerk-ove alatke FreeDesign i nekoliko klikova mišem možete da napravite vašu personalizovanu hartiju. Možete da birate između mnogobrojnih odličnih dizajna ili foto šablona sa raznovrsnim temama ili za različite prilike. Tražite inspiraciju za odličnu pozivnicu za venčanje? Nema problema, alatka FreeDesign vam omogućuje pristup elegantnim i zanimljivim šablonima sa dizajnima koje besplatno možete da koristite.


Pokrenite alatku FreeDesign ovde i dizajnirajte vaše hartije sa zaglavljem onlajn. Bilo da su u pitanju poslovna ili privatna pisma, na veb-sajtu Infowerk možete lako i jeftino da kreirate dizajn koji odgovara vašim potrebama i to sve zahvaljujući našim dizajniranim šablonima!

Sada je tako lako dizajnirati i odštampati vašu sopstvenu hartiju

Mi takođe imamo i sjajne profesionalne šablone sa zaglavljima za poslovne prilike. Kakva god da je prilika, na raspolaganju vam je veliki broj opcija. Kao i kod prednje stranje, vaš dizajn možete da kreirate uz pomoć alatke FreeDesign. Takođe, ova alatka vam omogućuje da pretražite široku paletu dizajn šablona i fotografija po vašoj volji i to besplatno.


Možete i da otpremite (upload-ujete) vaš šablon, grafike ili slike, kao i da ih kombinujete sa našim predlozima - tako ćete kreirati vaš unikatni dizajn uz našu malu pomoć. Sve alatke za dizajniranje i svi šabloni su besplatni, vi samo plaćate štampanje. Tako lako!

Memorandum iz jednog tiraža

U Infowerk-u možete da dizajnirate i naručite personalizovane hartije sa zaglavljem u količinama od najmanje 1 kopije. Fizičkim licima je često dovoljno 50 do 100 komada kako bi iznenadili njihove goste sa specijalno dizajniranim pozivnicama za slavlje. Naravno, sjajno je i da vaša pisma opremite zaglavljem i pošaljete ih "zvanično" nadređenima ili vlasnicima, koji će ceniti ovaj profesionalniji izgled.


Nema više napornog petljanja na vašem računaru da biste dodali polje za adrese na vaša pisma. Jer već ste pripremili vaše najosnovnije podatke. Inače, vašu hartiju sa zaglavljem koju ste sami dizajnirali možete lagano da ubacite u najobičniji štampač i tako doštampate tekst na vaše fantastične papire!