Sklopive kutije

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Sklopive kutije

Spakujte svoje proizvode i poklone u jedinstvene preklopne kutije od čvrstog kartona. Naš alat za dizajn pomaže vam da dočarate pravo pakovanje za svaku priliku.

Pravougaone preklopne kutije
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Sklopive kutije-Šabloni za prilike
Sklopive kutije-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte sklopive kutije onlajn

Individualne sklopive kutije čine poklone, besplatne primerke i uzorke još personalnijim i profesionalnijim. Ne morate da imate strah od dizajniranja, jer uz pomoć naše besplatne čarobne alatke za dizajniranje veoma je lako krerati savršenu kutiju koju mi posle štampamo u našoj modernoj štampariji! 


Kada vaše kutije odštampamo, dostavljamo ih bez prethodnog sklapanja. Zahvaljujuću automatskom dnu koje se samo namešta u pravu poziciju kada se kartoni rasklope, stabilnu kutiju ćete dobiti za tren oka.

Različite veličine i oblici za vaše preklopne kutije

Skopive kutije štampamo u više formata i veličina: kada je u pitanju dizajn, u našem onlajn konfiguratoru vam je na raspolaganju sloboda izbora kutije koja odgovara vašem sadržaju. Najmanja sklopiva kutija je dimenzija 40 x 20 x 80 mm. Najviše sadržaja staje u našu najveću kutiju veličine 160 x 80 x 320 mm. Što se tiče oblika, on može biti kvadratni, pravougaoni, u obliku kocke ili u obliku stuba.

Sklopive kutije pravljene od čvrstog kartona

Oni koji ulože vreme u dizajniranje sklopivih sutija sa pravom očekuju da će njihove kutije ostati u dobrom stanju dugo vremena. Zato mi kutije štampamo na GC2 hromo kartonu težine 280 g/m². Ovaj zaizsta čvrst papir je idealan za kutije. Gramaža vam pokazuje koliko je težak karton ili papir. Konvencionalni papiri za štampanje teže od 80 do 100 g/m², tako da vam težina od 380 g/m² može reći koliko je samo deblji ovaj karton. Karton ima dvostruki premaz sa jedne strane, odnosno premazan je dva puta vezivnim sredstvom. Posebno je otporan na savijanje, a još izdržljiviji je i otporniji ako mu se doda dodatni finiš kao što je mat lak kojim kutija postaje otporna na ogrebotine, svetlucavi sjajni PVC premaz ili naš soft-touch (efekat somota) premaz. Sve varijante finiša možete da dodate u besplatnoj alatki za dizajniranje. Tako jednostavno!

Lako dizajnirajte preklopne kutije

Veličinu vaše individualno štampane sklopive kutije možete da odredite u onlajn konfiguratoru: jednostavno kliknite na željenu veličinu, a nakon toga sledi korak dizaniranja. Treba da imate u vidu i prepust ivice (bleed) koje će biti odsečene prilikom sečenja kartona - zato vašem fajlu koji ćete uneti u konfigurator treba da dodate prepust (bleed) od 2 mm.