Hemijske olovke

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Hemijske olovke

Idealan poklon za reklamiranje malih preduzeća! Dizajnirajte svoje olovke već sada putem interneta, na primer sa svojim logotipom ili kontakt podacima!

Hemijske olovke u srebrnoj/plavoj boji
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Hemijske olovke-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte hemijske olovke onlajn

Hemijske olovke nemaju konkurenciju kada je u pitanju hvatanje beleški ili pisanje zapisnika. Jedan klik i spremni ste. A uz Infowerk sada možete vaše olovke da dizajnirate onlajn. One mogu imati npr. vaš logo, provokativan slogan ili vaše kontakt podatke!


Pokrenite alatku FreeDesign i dizajnirajte vaš kancelarijski pribor onlajn. 

Premium hemijske olovke u različitim bojama

Uz Infowerk možete da napravite vaše lične hemijske olovke. "Silversurfer" je elegantna hemijska olovka čiji je glavni deo u boji srebra i koja ima kvalitetnu plavu minu. Njena dužina je otprilike 141 mm, a prečnik je 13 mm, tako da savršeno staje u vašu jaknu ili torbicu. Jednostavno odaberite ovu verziju u konfiguratoru ukoliko želite da prilagodite vašu premijum hemijsku olovku.


Možete da izaberete jednu od 3 različite kombinacije boja ove hemijske olovke: srebrna/plava, srebrna/crvena i srebrna/crna.

Kreirajte vašu hemijsku olovku koja može biti deo promotivnog materijala ili poklon za nekoga

Kako je površina hemijske olovke na koju se štampa veličine samo 30 x 8 mm, ne treba vam nikakav specijalan program za dizajniranje niti predznanje. Sve što vam treba je dostupno u našoj besplatnoj alatki FreeDesign. Na primer, u šemu za štampanje možete da unesete vaše polje za tekst i potom odaberete boju fonta i otkucate tekst. Ako vam je pri ruci vaš logo, možete da ga otpremite (upload-ujete) i odštampate na olovkama. Napominjemo da na hemijskim olovkama možemo da štampamo samo jednostrano 4/0 u CMYK sistemu boja. Kada se konačno odlučite za dizajn ili slogan, mi ćemo to odštampati na hemijskim olovkama.

Unikatne kopije ili pokloni za do 500 ljudi

Naša štamparija je fleksibilna i prilagođava se vašim potrebama. Ukoliko želite da kreirate samo jednu olovku kao lični i jedinstveni poklon za prijatelje ili poslovne partnere, Infowerk vam stoji na usluzi.


A ako vam je potrebno nekoliko stotina olovki za naredni sajam ili želite da na narednom događaju podelite olovke na kojima je odštampan logo, imajte u vidu da mi možemo odjednom da pripremimo do 500 olovki. Nebitno za koju količinu se odlučite, u Infowerk-u uvek možete da računate na prvoklasne štamparske proizvode po razumnim cenama.