Sveske

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Sveske

Pojedinačno dizajnirani prenosnici savršeni su ambasadori brenda za vašu kompaniju i odličan individualni poklon za prijatelje. Odmah primenite svoje vizije u praksi!

Sveske Basic
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Sveske-Šabloni za prilike
Sveske-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte notese onlajn

Mobilni telefon nije praktičan kada treba da zapišete nešto brzo na sastanku, kada pišete dnevnik, kada želite da vaše beleške budu sigurne ili da nažvrljate i nacrtate nešto. Za to će vam trebati jedan kul notes! Uz Infowerk onlajn možete da napravite vaš notes kroz samo nekoliko klikova mišem.


Ukoliko vodite neku poslovnu aktivnost ili imate prodavnicu, čak i ako ste vlasnik neke škole ili kluba, možete da napravite notese koji mogu da budu savršen promotivni poklon. Dodajte vaš logo ili temu, adresu ili link društvene mreže na korice, a možete i da dopunite vaš dizajn atraktivnim grafikama iz alatke FreeDesign! Tako lako!

Praktični formati za vaše sveske

Ne morate biti veliki pisac kao Hemingvej, Dostojevski ili Ivo Andrić da biste zapisivali vaše misli u svesku i ne morate da budete profesionalni dizajner ili likovni umetnik da biste dizajnirali vaš notes uz Infowerk. Uz pomoć Infowerk-ove alatke FreeDesign i vaših kreativnih ideja možete lako da dizajnirate vaš notes. Notes može biti veličine A4 (201 x 297 mm) ili A5 (148 x 110 mm) sa 128 ili 192 stranice izrađene od kvalitetnog papira.


Osim toga, u notes je umetnuta i praktična bela traka za obeleživanje stranice, vaših beleški, zapažanja ili informacije koje zahvaljujući njoj možete brzo da pronađete. Zato što su papiri na kvadratiće, naši praktični notesi mogu da se koriste u različite svrhe. Spoljne stranice su presvučene providnom folijom, što dodatno štiti notes. 

Kreirajte vaše notese korak po korak

Dizajniranje vaših notesa je lako uz alatku FreeDesign. Ne treba vam nikakav specijalan program niti predznanje. Ova alatka je potpuno besplatna. Vaše dizajniranje započinjete naslovnom stranom. Konfigurator je zaista lak za korišćenje, samo pratite jednostavne korake. Npr. možete da dodate teskt na naslovnu i zadnju stranu. Takođe, boja pozadine naslovne i zadnje strane se podešava za tili čas, uz samo nekoliko klikova. Možete da kombinujete boje sami ili odredite tačnu boju uz pomoć odgovarajućeg koda boje. Baš zato što imate alatku FreeDesign, ne morate da tražite uzbudljive, smešne, ozbiljne i druge slike - na raspolaganju vam je na hiljadu besplatnih foto šablona. Ove slike su poređane prema temi ili prilici, tako da će vam biti teško da se odlučite. A šta mislite o besplatnim sličicama koje takođe možete da odaberete? Naravno, možete da otpremite i vaše fotografije, pozadine, logo ili ilustracije. Samo otpremite fajlove i postavite ih na željenu poziciju. Zatim možete da sređujete nacrt vašeg notesa do mile volje. Alatka je besplatna bez obzira koliko dugo dizajnirate, vi jednostavno plaćate samo štampanje.