Registratori sa prstenom

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Registratori sa prstenom

Registratori su jednostavno obavezni ukoliko se dokumenti ili slobodni listovi papira moraju pravilno srediti. Sada ih lako možete sami dizajnirati putem interneta.

Prstenasti registrator sa kopč mehanizmom
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Registratori sa prstenom-Šabloni za prilike
Registratori sa prstenom-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte registratore onlajn

Bilo da se koriste u kancelariji, kod kuće, na fakultetu ili u školi, registratori su neophodni ako želite da vaša dokumenta i druge papire držite uredno. Registratori ne moraju da budu monotoni, jer u Infowerk-u možete lako da dizajnirate vaše registratore onlajn tako što ćete uneti vaš individualni stil ili motiv kompanije.


Da li ste znali da mi štampamo i samo jedan registrator za vas? Tako da možete da dizajnirate posebno lep i jedinstven personalni poklon. A naša štamparija može da odštampa i do 250 registratora sa izabranim motivima. Kreiranje vaših registratora je tako lako u Infowerk-u!

Dovoljno prostora za vaše dokumente

Registratore štampamo za listove ili providne folije za dokumenta u veličini A4. Ukoliko odaberete promer od 55 mm vaš registrator će biti nešto deblji. Ukoliko prstenovi ne moraju da drže veliki broj dokmenata i registrator treba da stane u vaš ranac i torbu, onda vam preporučujemo promer od 30 mm. Sve fascikle koje dizajnirate u Infowerk-u su robusne i lepo dizajnirane. To uključuje izdržljiv i pouzdan mehanizam, bilo da se radi o mehanizmu poluge sa 2 prstena, kombinovanom mehanizmu sa 2 prstena ili kombinovanom mehanizmu sa 4 prstena. Listovi sa rupicama, kao i papiri i dokumenta u providnoj foliji sa rupicama mogu lako da se ubace. Zahvaljujući opcionoj rupi na rikni, registrator može lako da se povuče prstom i skine sa police.

Dizajnirajte vaše registratore onlajn - jednostavno i profesionalno

Ukoliko ste mislili da vam je potreban skup profesionalni program ili dizajnersko znanje, razmislite još jednom! Easprint-ova alatka FreeDesign je laka i besplatna! Uz pomoć programa FreeDesign vaše registratore možete da kreirate onlajn kroz samo nekoliko klikova. Alatka vam pomaže na svakom koraku prilikom dizajniranja spoljnih i/ili unutrašnjih strana registratora. Šema vam odmah pokazuje mesta na kojima je fiksiran mehanizam i gde je rupa na rikni za prst. Kada odaberete jedan od besplatnih foto šablona ili sličica, ove zone se odmah prikazuju. Tako da ćete odmah videti da li je vaš logo ili tekst ugrožen ovim zonama. Odabir boja je takođe vrlo lak. Npr. sve što treba da uradite je da odaberete boju pozadine i vaš dizajn će se prilagoditi tome.

Šlag na tortu: udešavanje korica registratora

Kako bi vaši registratori izgledali još atraktivnije, možete da odaberete neku od brojnih finiš opcija. Vaše registratore mi tradicionalno presvlačimo mat folijom za dodatnu zaštitu. Ako odaberete sjajnu foliju, vaš registrator će dobiti dodatni sjaj. Kada izvršimo laminaciju platnenom folijom, vaš registrator će biti i na dodir prijatan. Registratori presvučeni sjajnom folijom duže traju, tako da je ova varijanta idealna ako se registratori stalno iznose napolje.