Lepljivi blokovi za beleške

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Lepljivi blokovi za beleške

Mali lepljivi blokčići za beleške popularni su medij za oglašavanje: oni su svestrani i jednostavno praktični. Ovde ih možete lako dizajnirati i odštampati onlajn.

50 listova lepljive beleške
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Lepljivi blokovi za beleške-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte samolepljive blokčiće onlajn

Uz pomoć samolepljivih blokčića ništa se ne zaboravlja! Bilo da ste u kancelariji, na fakultetu, u školi, mali samolepljivi listići su praktični i za svakodnevnu upotrebu, jednostavni i od velike pomoći. Nije slučajnost što su ovi samolepljivi blokovi popularan reklamni materijal.


Ako vaša ciljna grupa koristi samolepljive nalepnice sa vašim logom i adresom kompanije, uvek ćete biti prisutni. Vaše usluge ili proizvodi biće vidljivi sve do poslednje nalepnice. Zato ne oklevajte, već počnite da dizajnirate vaše samolepljive nalepnice onlajn uz pomoć naše alatke FreeDesign. Onda kad završite mi ćemo se pobrinuti da one profesionalno budu odštampane. Ne samo da dobijate odličan kvalitet štampanja po niskim cenama, već i odličan papir, bilo da naručite 50 ili 250 blokčića.

Praktični formati za vaše lepljive beleške

Onlajn dizajniranje samolepljivih blokčića je baš lako u Infowerk-u. Uz pomoć naše alatke FreeDesign potrebno je samo nekoliko klikova i vaše nalepnice će bite gotove. Formati mogu biti 50 x 72 mm vertikalno, 72 x 72 mm i 100 x 72 horizontalno, tako da su praktični i idealni za kancelariju ili dom. Vaš dizajn se štampa na belom samolepljivom papiru visokog kvaliteta i gramaže 70 g/m². Samolepljive blokčiće dobijate u pakovanju od 50 ili 100 listova. Najmanja količina blokčića za naručivanje je 50 komada, dakle idealno ako vam ne treba previše listića.

Dizajnirajte vaš kancelarijski pribor - dizajnirajte lepljive blokčiće

Da li mislite da je kancelarijski materijal često vrlo dosadan i da ga treba malo osvežiti? Onda probajte da dizajnirate vaše indivdualne samolepljive blokčiće uz Infowerk! Našu alatku FreeDesign možete da koristite bez predznanja i iskustva, tako je laka za korišćenje. Ukoliko već imate zanimljiv dizajn ili logo pri ruci, možete da ih otpremite a mi ćemo ih odštampati na samolepljive blokčiće. Naše besplatne alatke mogu još više od toga, jer je naša baza podataka puna prelepih šema i fotografija, koje su poređane po temama. Samo izaberite šablon koji vam se sviđa i na njega dodajte vaš tekst ili logo. Možete da kreirate i uporedite nekoliko varijanti, jer je onlajn dizajniranje uz pomoć naše alatke FreeDesign potpuno besplatno bez obzira koliko je koristite! Vi samo plaćate štampanje ovih blokčića.