Informacije i Tehnologija

00
Prijavite se
Sve na temu

Informacije i tehnologija

Dizajnirajte savršenu kancelarijsku opremu za svoju IT kompaniju sa nama. Bilo da se radi o vizit kartama, notesima, međuspremnicima, registratorima ili fasciklama za prezentacije - kod nas ćete pronaći razne besplatne šablone za individualno dizajnirane proizvode koji olakšavaju svakodnevni život u vašoj IT kompaniji.

Jedinstveno

Vizit karte

Dizajnirajte svoje vizit karte putem interneta sa nama! S našim brojnim besplatnim šablonima izdvoji ćete se iz mnoštva i impresionirati svoje kupce i partnere.

Ekskluzivno

Pečati

Pečati su korisni alati koji olakšavaju svakodnevni kancelarijski život. Jednostavno dizajnirajte pojedinačne pečate na mreži u raznim modelima za široku paletu svrha!

Esencijalno

Zaglavlja

Kao i kod naših vizit karata, možete da oduševite svoje kupce i partnere pojedinačnim zaglavljima. Upotrebite jedan od mnogih besplatnih šablona za dizajn zaglavlja putem interneta!

Impresivno visok kvalitet
"Radovi i dorade "

Uz visokokvalitetne papire i ekskluzivna usavršavanja, vaše poslovno dopisništvo biće još impresivnije. Nudimo širok spektar papira i obrada kako biste vašim dopisnicama dali savršen finiš.

Na vreme kad vam zatreba
Štampa i otprema

Vaše poslovne dopisnice profesionalno štampamo na najsavremenijim štamparskim mašinama, a naš DHL partner za isporuku pouzdano osigurava brzu otpremu. Tako možete da budete sigurni, da će vas poslovne dopisnice stići na vreme kad vam zatrebaju. Obećavamo!

Informacije i Tehnologija