Zidne slike

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Zidne slike

Vaši trenuci mogu se sačuvati na ukrasnim foto tapetama. Izaberite jedan od različitih formata i visokokvalitetnih materijala i dizajnirajte svoju pojedinačnu sliku na zidu jednostavno i onlajn.

Foto zidne slike Alu-Dibond (3 mm)
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Zidne slike-Šabloni za prilike
Zidne slike-Šabloni za brnaše

Kreirajte onlajn foto postere na pločastim materijalima onlajn

Zidne fotografije su odličan način da redizajnirate sobe i napravite finu atmosferu u vašim sobama. Bilo da se radi o domu ili kancelariji, Infowerk je tu da vam pomogne da kreirate vaše foto postere na pločastim materijalima na mnogo različitih načina. 


Štampanje fotografije na alubondu je odlična ideja za Božić, rođendan ili venčanje. Ukoliko želite da kreirate vaš foto poklon na ovaj način, Infowerk je pravo mesto za vas. Mi takođe štampamo i pojedinačne foto postere na pločastim materijalima.


Kreirajte vaše foto postere onlajn sada, a uz pomoć Infowerk-a ih možete odštampati po povoljnim cenama i visokog kvaliteta!

Briljantne boje za vaše slike

Sve vaše zidne foto postere štampamo u vertikalnom ili horizontalnom materijalu. U zavisnosti od materijala, moguće je i dvostrano štampanje. Proces štampanja se odvija u sigurnom režimu sa 4 boje CMYK. To omogućuje da fotografije budu reprodukovane perfektno i sa visokim sjajem. Režim CMYK + bela je takođe moguć, npr. odličan je za štampanje u srebru na pleksiglasu ili aludibondu.


Na zahtev možemo da zaobličimo ivice vašeg postera na pločastom materijalu. Možete i da izaberete opciju bušenja rupica u uglovima tako da možete vrlo lako da okačite slike. Praktični dodaci uključuju vakuum kapice, sponu za kačenje ili nosače od nerđajućeg čelika. Vi u konfiguratoru samo treba da odaberete dodatke koje želite da uključite.

Različiti materijali u zavisnosti od namene

Na raspolaganju vam je 6 različitih tipova foto postera sa vašim motivima, koje štampamo na raznovrsnim materijalima po vašem izboru. Jeftini leksan (polikarbonatna ploča) je odličan za kratkotrajno prikazivanje fotografija i ima težinu od 450 g/m², a njegova debljina od 2,5 mm je idealna. Ukoliko vam je glavna briga kod zidnih fotografija lakoća rukovanja prilikom kačenja, onda vam preporučujemo laganu penu (foam) težine 635 g/m² i debljine od 5 mm. Čvrsta pena (forex) je vrlo pogodna ukoliko želite da vaš zidni ukras dugo traje. Debljina joj je 5.000 g/m² i vrlo je stabilna.


Štampa na alubondu daje vašim fotografijama zanimljiv izgled. Ovaj specijalni materijal pruža vašim fotografijama još veći efekat dubine. Alubond je dostupan u sivoj i beloj bolji i ima težinu od 3500 g/m² i debljinu od 3 mm. Još veći optički efekat daje štampa na providnom pleksiglasu XT (akrilno staklo). Motiv je odštampan "iza" stakla, pa se stvara specijalan efekat dubine.

Kreirajte foto postere jednostavno i bez predznanja ili sopstvenog programa

U Infowerk-u onlajn možete da kreirate vaše zidne foto postere kroz samo nekoliko klikova. Sve što vam treba je kompjuter sa pristupom internetu i digitalna fotografija. Onda pokrenite alatku FreeDesign, koja je baš laka za korišćenje. I na redu je dizajniranje. Vaše fotografije možete da unesete u odabranu šemu ili možete da koristite uređivač teksta kako biste vašoj kreaciji dodali slogane ili neke izreke.


Ukoliko želite da usavršite vaš poster, u programu FreeDesign vam je na raspolaganju i velika baza sa slikama. Tu ćete pronaći nekoliko hiljada šablona i fotografija koji se mogu besplatno koristiti.