Šolje

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Šolje

Sa nekoliko klikova možete dizajnirati svoje pojedinačne šolje na mreži. Pored klasične bele keramike, za specijalni efekat možete odabrati i crnu magičnu keramiku.

Keramične šolje
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Šolje-Šabloni za prilike
Šolje-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte šolje onlajn

Ukoliko želite šolje sa štampom, uz Easy print ceo proces postaje dečja igra. Kroz samo nekoliko klikova u programu FreeDesign možete vrlo lako onlajn da dizajnirate vaše individualne šolje. Osim klasičnih belih keramičkih šolja, možete da odaberet i crnu magičnu keramičku šolju za specijalan efekat iznenađenja.


Vaše željene motive štampamo na keramičkim šoljama odličnog kvaliteta, visine 95 mm i prečnika 82 mm. Površina namenjena za vaše kreativne ideje i štampanje je veličine 210 x 95 mm.

Klasična bela ili magična šolja

Možete da birate između klasične bele keramičke šolje i crne magične keramičke šolje. Prednost bele šolje je upravo njena boja koja omogućuje da vaši štampani motivi dođu do izražaja, a bela keramika uvek izgleda privlačno. Za razliku od klasične šolje, magična šolja je napravljena od specijalne keramike čija se boja menja pod uticajem toplote. Ona na prvi pogled izgleda kao obična crna šolja za kafu. Međutim, kada je napunite vrućom kafom, čajem ili nekim drugim toplim napitkom, crna boja će nestati, a vaš motiv će se pojaviti na njoj. Magične šolje su idealne ukoliko zaista želite da iznenadite klijente, prijatelje ili rođake.

Besplatne alatke za dizajniranje - lako dizajnirajte šolje onlajn

Uz Infowerk sve što vam treba da kreirate vaše šolje jesu internet konekcija, kompjuter i neke kreativne ideje. I onda ste spremni. Besplatna alatka FreeDesign je laka za korišćenje i nudi bezbrojne mogućnosti. Iskoristite priliku da površinu za štampanje dizajnirate po vašoj volji. Alatka je laka za korišćenje, možete da unesete vaše fotgrafije i kreirate lepe foto šolje za rođendane ili godišnjice. Ili da u naš uređivač teksta unesete slogan koji želite da bude odštampan na šolji.


Ako nemate pri ruci vaše fotografije, ne brinite. Alatka FreeDesign vam omogućuje pristup velikoj Infowerk-ovoj bazi sa slikama. Kompjuterske grafike su poređane prema temama i motivima, tako da možete brzo da pronađete pravu sliku koju želite da unesete u vaš dizajn. Tako lako.

Individualno dizajnirane šolje mogu da se koriste u raznovrsne svrhe

Šolje sa individualnim tekstom i fotografjama su savršeni foto poklon za rođendane, venčanja ili godišnjice. Uz Infowerk možete da dizajnirate i samo jednu šolju. To nas čini idealnim partnerom za štampanje i kreiranje unikatnih komada! Ali čak i kada vam je potreban veći broj šolja, imajte u vidu da naša štamparija ima kapacitet od 250 šolja po porudžbini. To znači i da smo idealni za kompanije koje žele da svoju kuhinju opreme šoljama u korporativnom dizajnu. Mi možemo da odštampamo i šolje koje ćete deliti kao novogodišnji poklon ili koji će biti deo vaše robe za prodaju. Zahvaljujući visokom kvalitetu štampe, šolje koje vi dizajnirate su odlične i za brendove ili prodavnice koje žele da prodaju svoj kreativni proizvod.