Mekana ćebad

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Mekana ćebad

Postanite dizajner udobnog ćebeta. Možete inspirisati prijatelje, porodicu ili čak goste svog ugostiteljskog prostora. Individualni poklon ili možda za vas?

Mekana deka iz flisa
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Mekana ćebad-Šabloni za prilike

Dizajnirajte ćebad na mreži i dajte ih odštampati

Imate li sjajnu ideju kako da dizajnirate meko paperjasto ćebe? Možda imate ugostiteljski objekat sa otvorenim prostorom i želite da imate neku opremu u svom korporativnom dizajnu? Ili tražite veoma lični rođendanski poklon za venčanje ili Novu Godinu? Onda samo počnite ovde na Infowerk i sa samo nekoliko klikova dizajnirajte udobnu i mekanu ćebad sa svojim motivima, fotografijama ili tekstovima. Videćete da verovatno nikada nije bilo lakše dizajnirati visokokvalitetnu i vrhunski obrađenu meku i paperjastu ćebad.

Meka i paperjasta ćebad od flisa za Vas ili Vaše goste

Za dizajniranje Vaših ćebadi na raspolaganju imate 1,30 x 1,80 metar. Ovu površinu Vam nude super mekana ćebad od 100-procentnog poliestera. Čvrst materijal od 250 g/m² se lako održava i može se prati u mašini za pranje veša na 30°C. Obratite pažnju na uputstva za negu na samom ćebetu pa će tako i nakon više pranja Vaš motiv otiska biti sačuvan, a tekstura ostati lepa i meka. Ćebad imaju sertifikat ÖkoTex 100. Vaše meko i paperjasto ćebe stoga mogu bezbedno da koriste i deca. Inače, materijal i izrada su veoma kvalitetni. Takođe možete u svojoj radnji prodavati ćebad kao preprodavac.


Kada dizajnirate svoje motive za štampanje, ne morate da obraćate pažnju na prepust. Alatka to obavlja sama.

Pravljenje individualno dizajniranog ćebeta je lako kao dečja igra

Da li ste se pitali kako se na ćebetu štampaju slike ili grafike? Sada ste sa alatkom FreeDesign pronašli odgovor. Skup softver? Nije potreban. Prethodno znanje u izradi dizajna? Ni to Vam ne treba. Jednostavno se besplatno registrujte i pokrenite alatku. Svi koraci su sami po sebi razumljivi i lako ih je pratiti. Otpremite svoje fotografije iz direktorijuma sa slikama sa samo nekoliko klikova, bilo da koristite pametni telefon ili računar. Još je lakše sa našim besplatnim šablonima. Izabrano, personalizovano i već možete odštampati svoju ćebad. Nikakav problem nije ni ako još niste zadovoljni sa svojim prvim nacrtima dizajna. Alatka FreeDesign je besplatna za korišćenje. Troškove snosite tek kada izvršite svoju porudžbinu. Pokušajte odmah da dizajnirate svoje individualno ćebe na mreži i dajte da se odštampa!