Ležaljke

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Ležaljke

Pomoću pojedinačnih ležaljki spoljne prostore hotela, bara na plaži ili bašte možete učiniti još atraktivnijim. Dizajnirajte svoj letnji motiv na mreži na opušten način!

Drvene ležaljke, bez naslona za ruke
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Ležaljke - Šabloni za prilike
Ležaljke-Šabloni za brnaše

Personalizujte ležaljke i pošaljite ih na štampanje

Želite da kupite ležaljke za svoj bar? Ili ste u potrazi za nekim neobičnim poklonom? Jednostavno ovde na mreži dizajnirajte ležaljke tako što ćete ih ukrasiti svojim motivima, fotografijama ili kakvim drskim sloganom, a onda ih odštampajte po povoljnim cenama. Ležaljke su jednostavan način da stvorite savršen ugođaj odmora ili uživanja na plaži. Vaši će gosti uživati u tome. A naravno i Vi.

Visokokvalitetna verzija sa naslonima za ruke za pravi osećaj odmora

Ovde možete da dizajnirate klasičnu lepoticu među ležaljkama. Ako biste različite ljude upitali kako zamišljaju ležaljku, verovatno bi to bila baš ova. Ima stabilan drveni okvir koji može lako da se sklopi. Tokom zimskih meseci onda možete da je odložite tako da ne zauzima mnogo prostora. Nakon što je rasklopite, čvrsto platno od poliestera se razvlači i poziva da se udobno smestite.


Za svoje kreativne ideje imate na raspolaganju prostor od 470 x 1.350 milimetara. Naime, toliko je velika površina za štampanje na Vašoj ležaljci.


Okvir je premazan lazurom prirodne boje drveta i otporan je na sve vremenske uslove. Poliester se brzo suši. To znači da Vaša ležaljka može da ostane napolju, a da pritom ne morate da brinete o tome da će se drvo ili odštampani motiv oštetiti.

U tren oka do personalizovane sklopive ležaljke

Da li ste znali koliko je jednostavno dizajnirati nameštaj? Naša FreeDesign alatka Vam to garantuje. Nakon što se besplatno registrujete, možete da koristite ovu intuitivnu alatku na mreži. Dakle, nisu Vam potrebni ni skupi softveri niti bilo kakva predznanja kako biste mogli da dizajnirate svoju sopstvenu ležaljku. Brzo otpremite fotografije ili crteže ili dodajte slogan ili kakav citat. Upotrebite besplatne šablone za dizajniranje ili im dopustite da Vas inspirišu. Videćete da je dizajniranje s našom FreeDesign alatkom prava zabava. Svoje projekte možete da uređujete koliko god želite. Troškove snosite tek nakon što naručite sklopivu ležaljku koju ste sami osmislili. Da li želite odmah da isprobate? Onda počnite!