Krigla za pivo

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Krigla za pivo

Oblikujte individualne keramičke krigle za pivo! Koristite pri tome naše mnogobrojne besplatne šablone dizajna na besplatnom FreeDesignu Infowerk!

Keramičke krigle za pivo
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Krigla za pivo-Šabloni za prilike

Jednostavno oblikujte krigle za pivo onlajn

Kako bi bilo, da naredno svetlo ili kraft pivo servirate u lično dizajniranoj krigli za pivo? Sa samo nekoliko klikova možete pomoću naših ekskluzivnih besplatnih šablona brzo i jednostavno oblikovati individualne krigle za pivo.


Krigle za pivo su također odličan rođendanski poklon ili poklon za ljubitelje piva. Osim toga, možete krigle za pivo oblikovati za vaš bar ili kafanu sa ličnim logom ili sloganom. Dobro pri tome je, da niste ovisni o skupim dizajnerima, nego sa nekoliko klikova sami postanete dizajner krigli. 

Kvalitetne klasične keramičke krigle za pivo

Ponovo dobro nazdraviti pri ispijanju piva, je sa ovim za mašinu za sudove pogodnim keramičkim kriglama za pivo naravno moguće. Kvalitetne krigle imaju kapacitet od 300 mililitara, visoki su 127 milimetara sa prečnikom od 94 milimetra. Dizajnirate idelnu posudu za piće za kraft-pivo, svetlo-pivo ili radler.   


Za oblikovanje imate na volju područje za štampanje od 190 x 70 milimetara. Dovoljno prostora za drzke izreke ili individualne grafike.     


Štampamo i do 100 krigli za pivo. Tako, da je ponuda perfektna, ako želite krigle dizajnirati za velike proslave, kao što su venčanja ili momačke/devojačke večeri. Štampamo u CMIK- procesu. Na taj način možemo odštampati i slike na kriglu.                                                  

Sa nekoliko klikova do vašeg dizajna krigle za pivo

Za oblikovanje vaše krigle za pivo am nije potreban niti skup softver, niti mnogo predznanja. Otvorite Free-Design i započnite. Izaberite jednu od naših besplatnih šablona ili jednostavno sa drag & drop opcijom povucite vlastite motive u Layout. Oblikujte tekst ili obojite pozadinu područja za štampanje u vašoj omiljenoj boji. Sve moguće samo sa nekoliko klikova. Nije problem, ako niste odmah zadovoljni sa kreiranim dizajnom. Možete pokušati bezbroj puta. Registracija za FreeDesign je besplatna. Tek sa narudžbinom nastaju troškovi. Započnite sad i jednostavno dizajnirajte i pogodno štampajte krigle za pivo onlajn.