Jastuci

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Jastuci

Pokloni nekome sasvim lični paperjasti jastuk ili jednostavno obraduj samog sebe. Bez obzira da li sa fotografijom ili ličnom porukom. Pomoću našeg online alata za dizajniranje bićeš dizajner svog novog omiljenog jastuka.

Jastuci Postavljanje teme: Front
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Jastuci-Šabloni za prilike

Jednostavno dizajnirajte svoje jastuke i poručite štampanje

Dosadili su vam uobičajeni jastuci iz prodavnica i želite sami da dizajnirate jastučnice? Ili želite da prodajete jastuke vrhunskog kvaliteta sa sopstvenim dizajnom, da opremite svoju kuću za odmor jastucima za kauč ili krevet koje ste sami dizajnirali? Jednostavno dizajnirajte presvlake u samo nekoliko jednostavnih koraka i poručite štampanje u izvanrednom kvalitetu. Ne samo da možete da izaberete odgovarajući šablon među mnogim besplatnim šablonima, već imate i priliku da svoje kreativne dizajnerske ideje pretvorite u stvarnost.

Jastuk s puno mesta za vaše motive

Naši jastuci su standardno beli. To vam daje savršenu podlogu pa možete do mile volje da dizajnirate jastučnice dimenzija 400 x 400 milimetara. Možete da birate: Da li želite da dizajnirate samo prednju ili zadnju stranu? Ili možda već imate uzbudljivu ideju, na primer, kako dizajnirati reverzibilni jastuk s drugačijim motivom na prednjoj i zadnjoj strani? A najbolje u svemu tome je to što vam nisu potrebne nikakve tehničke osnove za ispravno postavljanje sopstvenih motiva. Alat FreeDesign to čini automatski. U njemu se slike, grafika, slova ili tekst mogu za tren oka postaviti na željeno mesto.

Udoban jastuk napravljen od visokokvalitetnog Premium filca s higijenskim punjenjem

Za jastučnice koristimo Premium flic gustine od 260 g/m². Materijal se lako čisti i održava. Jastuk je istovremeno predivno mekan. Tako možete da dizajnirate pravi udoban jastuk. Punjenje se sastoji od higijenskog poliestera pogodnog za osobe koje pate od alergija.


Vaše motive štampamo na površinu jastuka sublimacionim štampanjem primenom CMYK postupka. To daje vašim motivima savršenu dubinu boje i trajnost. Ako želite možete da dizajnirate i odštampate pojedinačne jastuke. Ali bez problema možemo da odštampamo i do 50 komada. Ova ponuda je tako savršena za trgovcena malo koji žele da jednostavno primene sopstvene kreacije.

Za samo nekoliko klikova do samostalno kreiranog jastuka

Ako se do sada niste usudili da kreativno dizajnirate jastuke, sada imate savršeno rešenje. Za naš FreeDesign alat nije vam potrebno obimno


prethodno poznavanje dizajna proizvoda i dalje se oslanja na skupi softver. Jednostavno izaberite besplatne šablone i počnite da dizajnirate. Ili prenesite svoje fotografije i grafike za samo nekoliko klikova i jednostavno i intuitivno dizajnirajte svoje jastuke. Bilo da se radi o individualnoj ideji s fotografijom kao poklonom za rođendan ili venčanje, ili o kreativnoj primeni vaše sledeće poslovne ideje, ovde možete da dizajnirate svoj jastuk pojedinačno i da nama prepustite da ga odštampamo u vrhunskom kvalitetu.