Facebook Posts

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Facebook Posts

Držite svoje prijatelje i zajednicu stalno ažuriraju. Koristite naš alat za dizajn da biste stvorili zapanjujuće postove da biste podelili sa svetom.

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Facebook Posts-Šabloni za prilike
Facebook Posts-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte sami na mreži Facebook objave i preuzmite ih

Želite da iznenadite svoje pratioce i prijatelje individualnom, visokokvalitetnom objavom? Kao influenser, sigurno već radite na sopstvenom brendu. Ovo podrazumeva profesionalni nastup na društvenim medijima. Ali čak i u privatnoj sferi je pravo zadovoljstvo ulepšati svoj Facebook nalog pravom atrakcijom, na primer nakon posebne prilike kao što su venčanje ili odlično proveden godišnji odmor. Ovde možete na mreži brzo da kreirate svoje Facebook objave u savršenom formatu koristeći bezbroj besplatnih šablona. Nisu Vam potrebni nikakav poseban softver niti predznanje. Vaš mobilni telefon ili računar i internet veza su sve što Vam treba.

Poseban dizajn za posebne objave

Vaši prijatelji i pratioci zaslužuju redovno nešto posebno što se izdvaja od tipične monotonije naloga na društvenim mrežama. Možda ste i sami probali da objavljujete nešto u vezi nekog posebnog događaja, ali onda sličica nije tako lepa, format je prilično neprikladan i slika je pikselizovana na velikim ekranima. Pomoću naše alatke FreeDesign učinićete da Vaš sledeći post ispuni svoju namenu. Dobra stvar u vezi sa tim je: Možete besplatno raditi na svom postu toliko dugo dokle god ne bude perfektan.

Veoma je lako napraviti individualnu Facebook objavu koja će sve oduševiti

Sa alatkom FreeDesign verovatno nikada nije bilo lakše na mreži kreirati profesionalnu i vizuelno savršenu Facebook objavu. Nije Vam potreban skup softver za uređivanje slika niti je potrebno da prisustvujete nekom seminaru o web-dizajnu. Jednostavno pokrenite alatku za dizajn, izaberite odgovarajući šablon među mnogim besplatnim, dodajte sopstvene motive, ideje ili tekstove i kreirajte nešto veoma lično za svoje pratioce i prijatelje. Alatka je intuitivna za upotrebu i sve funkcije su jasne same po sebi. Prilikom dizajniranja ne morate da obraćate pažnju na maksimalnu širinu ili visinu, jer su šabloni dizajna optimizovani tako da se Vaša Facebook objava optimalno prikazuje na bilo kom uređaju i ispunjava Facebook zahteve.