Reklamni blokovi

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Reklamni blokovi

Savršeni za brzo hvatanje beleški, kao promo poklon ili za vašu kancelariju. Dizajnirajte blokove sa vašim logom ili koristite neki od naših pripremljenih dizajna.

Beleške, 210 x 297 mm A4
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Reklamni blokovi-Šabloni za brnaše

Dizajnirate reklamne (promo) blokove onlajn

Bilo da brzinski hvatate beleške za vaš naredni sastanak, sastavljate listu novih marketinških ideja ili skicirate dizajn za vaš novi proizvod, klasični papirni blokovi su i dalje naši najbolji prijatelji. Uz pomoć naše alatke FreeDesign možete jednostavno onlajn da dizajnirate vaše promo blokove za kancelariju, kuću ili poklon. 


Sjajna vest: u Infowerk-u možete direktno iz naše štamparije da dobijete od samo 1 do 250 primeraka svog promo bloka. Nije važno da li želite da odštampate 20-ak ili par stotina primeraka. U Infowerk-u oslonac nije samo na originalnoj i jedinstvenoj alatki za dizajniranje, već i na tome da za povoljnu cenu dobijate prvoklasni štampani materijal.

Promo blokovi su dostupni u više veličina, kako bi se zadovoljile sve vaše potrebe

U Infowerk-u blokove možete da dizajnirate u brojnim različitim formatima. Klasični format je, naravno, A4 blok (210 x 297 mm) na linije ili kvadratiće. Ovog bloka se svi sećaju iz škole ili sa fakulteta.


Međutim, ukoliko morate da budete praktičniji, dostupni su i manji blokovi formata A5 (148 x 210 mm) ili A6 (105 x 148 mm). Na primer, blok A6 je odličan za brzinske beleške. Blok formata A5 je idealan ukoliko treba da pišete manje tekstove ili izvršite evidenciju sa sastanka.

Visok kvalitet papira

Blokove štampamo na standardnom papiru težine 90 g/㎡. To je papir odličnog kvaliteta na kom možete da pišete i skicirate svakodnevne ideje. Svaki blok može da ima 25, 50 ili 100 listova. Osim broja listova, možete da odaberete i da li će listovi biti na linije ili kvadratiće. Prilikom odabira dizajna bićete sigurni da se on poklapa sa vodičima vaše kompanije - bićete mirni kada dizajnirate uz našu besplatnu alatku FreeDesign. Ova alatka vam omogućuje da u svakom trenutku odaberete pravu šemu za vaš željeni format. Možete da napravite koliko god želite nacrta vašeg dizajna. Sve alatke i šabloni za dizajniranje mogu besplatno da se koriste, a vi plaćate samo štampanje. Ne može biti jednostavnije!

Višenamenski mali pomoćnici koji rade bez struje i interneta

Odlična stvar u vezi sa tradicionalnim papirom je to što papir ne zahteva ni struju ni internet, za razliku od laptopa, tableta ili smartfona. Samo uzmite običnu ili hemijsku olovku, izvadite vaš blok i spremni ste. Blok je odličan pri sastavljanju liste za nabavku za restoran ili kancelariju. Uživajte dok pišete na vašem brendiranom reklamnom bloku. Uz Infowerk sada možete da dizajnirate visokokvalitetne blokove kroz nekoliko klikova mišem.