Pečati

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Pečati

Кorisno u kancelariji i kod kuće: pečati nisu samo deo efikasnog poslovnog procesa, već mogu pomoći i u privatnom životu, na primer za brzo identifikovanje pošte sa pošiljaocem.

Pečat crni
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Pečati-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte pečate onlajn

Stavite vaš pečat na nešto, ostavite svoje obeležje - u najboljem smislu te reči! Sa individualno dizajniranim pečatom možete da pečatirate pisma, kreirate personalne vaučere i pozivnice - ili da na koverte koje šaljete lako i brzo stavite vašu adresu pošiljaoca. Mogućnosti su bezbrojne. Osim u poslovne svrhe, pečati mogu da se koriste i za pečatiranje božićnih pisma ili specijalne prilike kao što su venčanja.


Kreirajte pečat sa smešnim natpisom ili malim logoom kako biste kontrolisali ulaz u klubove, na koncerte ili druge događaje! Samo pritisnite pečat na ruku ili lakat vašeg gosta kako biste obeležili njihov ulazak. Za razliku od narukvica-ulaznica, VIP pasoša i okovratnih trakica, specijalno kreirani pečati ne mogu da se zloupotrebe za ulazak drugih osoba.

Dizajnirajte pečate onlajn - u praktičnom formatu

Za vaše individualno kreirane pečate imate, u zavisnosti od odabrane varijante, površinu od 58 x 22 mm, 68 x 24 mm ili 45 mm u prečniku kada je u pitanju okrugli pečat. Univerzalna forma može da ima više namena, npr. kao klasični pečat sa vašom adresom i imenom.


Prilikom kreiranja vašeg pečata u onlajn konfiguratoru treba da obratite pažnju na samo nekoliko stvari: veličina fonta vašeg personalnog pečata mora da bude najmanje 5 pointa (tačaka), nije dozvoljen "serif" font, a debljina linije fonta treba da bude najmanje 0,57 pt, tj. 0,2 mm. Upozorenje: gradijenti boja ili kompleksne grafike ne mogu da se procesuiraju usled tehničkih ograničenja (samo jedna boja je moguća).

Dizajnirajte vaš pečat onlajn i fokusirajte se na njegov kvalitet

Svi pečati u Infowerk-u su vrhunskog kvaliteta - ništa ne nedostaje! Jastuče za pečat je integrisano u pečat. To znači da nema više uprljanih prstiju, presušenog mastila za pečate ili mrlja prilikom pečatiranja!


Mi kreiramo obeleživače pošte i pečate prema vašim zahtevima - ceo proces dizajniranja je lak čak i za laika. Da biste koristili naše besplatne šablone ne treba vam predznanje niti skupi specijalni program! Čak i potpuni početnik može da dizajnira svoj pečat onlajn. Npr. naučićete koji fontovi su odgovarajući i koja veličina fonta je idealna. Kreiranje dizajna za vaš pečat je potpuno besplatno uz pomoć naše alatke za dizajniranje. Vi samo plaćate štampu!

Individualni pečati u različitim bojama

Da li ste znali da profesionalci često koriste različita mastila u boji da bi imali polji pregled? Mi možemo da kreiramo vaše pečate u različitim bojama mastila, samo odaberite neki od različitih jastučića prilikom naručivanja, a dostupne boje su: plava, zelena, crvena i crna.


Jedan klik za odabir boje: u onlajn konfiguratoru možete lako da odlučite u kojoj boji će vaš individualno kreirani set sa pečatom biti dostavljen.