Mobilne zastave

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Mobilne zastave

Pokažite svoje kupce na prvi pogled Ko ste i šta morate da ponudite. Lako je i jednostavno sa našim zastavama na plaži, svestraniku među reklamnim medijima. Pokrenite odmah i kreirajte svoj pojedinačni dizajn sa našim mrežnim alatom za dizajn.

Zastava za plažu 610 x 1550 mm, Kap
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Mobilne zastave-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte mobilne zastave onlajn

Mobilne zastave (pokretne zastave) su odličan način reklamiranja jedne prodavnice ili događaja. Vaš logo ili poruka na zastavi vidi se izdaleka, a sa vašim dizajnom izdvojićete se iz mase. U Infowerk-u možete onlajn da dizajnirate vaše pokretne zastave i to lako i jeftino.


Pokrenite sada alatku FreeDesign i dizajnirajte vašu individualnu mobilnu zastavu. Mi štampamo i samo jedan primerak. Ali je naša onlajn štamparija spremna i za veće porudžbine, tako da možete da naručite i do 50 pokretnih zastava odjednom! Iskoristite naš odličan kvalitet, savršenu uslugu i brzu dostavu.

Različiti formati koji odgovaraju vašim motivima

Mobilne zastave se u Infowerk-u mogu dizajnirati u tri različita formata: suza, strela ili jedro. Jedan od najpopularnijih formata jeste pokretna zastava u obliku jedra. U zavisnosti od željenog modela zastave, površina za štampanje može biti veličine od 610 x 1550 mm do 741 x 5026 mm. Infowerk u ponudi ima ukupno 11 različitih veličina. Ukoliko ste oglašivač ili trgovac poseban proizvod predstavljaju mini mobilne zastave. One su veličine 210 x 380 mm i savršeno odgovaraju bilo kojem stolu: zamislite minijaturnu zastavu sa vašim slikama ili logom na stolu vašeg klijenta ili zastavicu kao poklon za vašeg člana porodice. Njihov specijalni oblik odmah privlači pažnju na menije, programe konferencija ili specijalne ponude u baru - mogućnosti su beskrajne sa ovom privlačnom zastavicom.

Visokokvalitetni materijali i boje za vaše zastave

Infowerk štampa na robusnoj tkanini težine 110 g/m². Zbog otpornosti materijala na vremenske prilike, zastava može da stoji i napolju. Naš standard je CMYK proces bojenja sa 4 boje. To posebno doprinosi fleksibilnosti prilikom odabira vašeg dizajna, tako da možemo lepo da štampamo fotografije ili druge grafike na vašu pokretnu zastavu.

Za optimalno držanje u svim vremenskim uslovima

Prilikom naručivanja možete da odaberete pokretnu zastavu sa ugradnim sistemom i postoljem u obliku ploče ili krsta. Ili jednostavno možete da naručite zastavu bez ovih dodataka ukoliko već imate postolje. Ukoliko zastavu želite da postavite na otvorenom i budete sigurni da će ostati na svom mestu čak i kad duva vetar, kao dodatak zastavi možete da odaberete i teg sa vodom (water bag). Ovi tegovi se brzo pune i prave opterećenje vašem postolju u obliku ploče ili krsta tako da će se čak i velike pokretne zastave visine od nekoliko metara teško prevrnuti po vetrovitom danu.

Kreirajte vašu mobilnu zastavu bez predznanja o dizajniranju

Uz pomoć besplatne i jednostavne Infowerk-ove alatke FreeDesign možete jednostavno onlajn da dizajnirate vaše mobilne zastave. Samo pokrenite aplikaciju na našem veb-sajtu i počnite da dizajnirate kao profesionalac. Najpe odaberite željeni format (suza, strela ili jedro) i veličinu, a zatim počnite da dizajnirate: odaberite neki od mnogobrojnih fontova, uredite vaš tekst u uređivaču teksta i dodajte slogane. Možete i da uvezete slike i grafike i tako ukrasite vaš dizajn. Ukoliko želite da dodate vaše slike ili logoe, to možete takođe učiniti direktno u alatki. Kako biste poboljašali izgled vaše zastave, možete da koristite besplatnu alatku FreeDesign kako biste pristupili hiljadama besplatnih grafika iz naše baze podataka.