Fascikle za prezentacije

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Fascikle za prezentacije

Fascikle nisu odlične samo za priloge i ponude, već i za sigurno čuvanje važnih dokumenata, faktura, flajera, izveštaja ili beleški!

Fascikle bez preklopa
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite gotov dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Fascikle za prezentacije-Šabloni za prilike
Fascikle za prezentacije-Šabloni za brnaše

Dizajnirajte fascikle onlajn

Vašna dokumenta ne samo da izgledaju uredno u fasciklama, već su i odmah pri ruci. Zašto onda ne biste dizajnirali vaše fascikle sa vašim dizajnom ili logoom? Ove praktične kartonske fascikle sada mogu tako lako da se dizajniraju onlajn kroz samo nekoliko klikova, a mi ćemo ih odštampati i poslati! Tako lako!


Iza nekako obične reči "fascikla" stoji bezbroj mogućnosti za korišćenje. Fascikle su široko rasprostranjenje u obrazovnim institucijama i kompanijama. Ako se na njima odštampa neki motiv firme, onda su savršene i za prezentovanje ponuda vašim klijentima ili prikupljanje svih važnih dokumentata na jedno mesto. Ukoliko imate agenciju za prodaju nekretnina, onda su fascikle savršeno elegantan način za prezentovanje nekretnina i njihovih dokumenata.

Fascikle koje sami dizajnirate mi štampamo na vrhunskom foto papiru za štampanje koji ima debljinu 350 g/m². Fascikle su odlične za dokumente formata A4, a u zavisnosti od verzije imaju 2 klapne sa 1 mm ili 5 mm širinom leđa (rikne). Ukoliko su leđa (rikna) šira, fascikla nudi još više prostora za dokumenta, brošure, flajere ili fotografije.


U Infowerk-u možete da prilagodite prednju i zadnju stranu vaše fascikle. Samo odaberite odgovarajuću opciju u alatki. To znači da vam je na raspolaganju još prostora za vašu kreativnost. Najlepše od svega je to što uz pomoć alatke FreeDesign vašu fasciklu možete da ulepšavate do mile volje. Dizajniranje je besplatno, vi plaćate samo štampu!

Onlajn dizajniranje profesionalnih fascikli je dečja igra

Ne trebaju vam skupi programi za uređivanje niti predznanje u grafičkom dizajnu. Samo pokrenite onlajn konfigurator i odaberite željenu verziju vaš fascikle. Npr. možete da otpremite vaše motive, logo ili slike u isti nacrt samo jednim klikom. Onda prevucite i postavite vaše grafike na željeno mesto. Za kreiranje željenog dizajna potrebno je samo nekoliko lakih koraka. Infowerk nudi veliki broj besplatnih šablona sa dizajnima i slikama. Svi šabloni su lepo poređani prema prilici i temi. Sve što treba da uradite je da odaberete odgovarajuću sliku ili sličicu (clipart). Možda želite da vaša fascikla bude živopisnija? Uz pomoć alatke FreeDesign to možete da učinite za čas. Odaberite boju koja vam se sviđa na ekranu u jednostavnom konfiguratoru boja.