Ballonnen

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Ballonnen

Zorg voor een goede stemming op je evenement. Onze bedrukte ballonnen maken uw decoratie op elk evenement compleet en zijn ook een ideale giveaway. Of het nu gaat om een bruiloft, kinderfeestje of bedrijfsevenement.

Ballonnen Pastel Appelgroen
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Ballonnen-Sjablonen voor gelegenheden
Ballonnen-Sjablonen voor Sectoren

Ballonnen online ontwerpen en drukken

Of het nu voor uw bruiloft, een groot bedrijfsevenement, het ultieme feest of voor een mijlpaalverjaardag is, met zelfontworpen ballonnen kunt u met weinig moeite de perfecte decoratie creëren. Tegelijkertijd zijn ballonnen superpraktisch omdat ze weinig ruimte innemen voordat ze worden opgeblazen. Maar wanneer ze opgeblazen zijn, kunnen ze hun volledige effect ontplooien. Bij ons kunt u ballonnen in veel verschillende kleuren met uw eigen motieven, cijfers en creatieve ideeën online ontwerpen en ze al vanaf 100 stuks laten bedrukken. Als u een wederverkoper bent en ballonnen in uw ontwerp wilt verkopen, kunnen wij tot 45.000 ballonnen per bestelling bedrukken.

Ballonnen bedrukken in meer dan 40 kleuren

Wij drukken uw zelfbedachte motieven in full colour op uw ballonnen. Om ervoor te zorgen dat uw afbeeldingen, cijfers of belettering er goed uitzien op de ballon, kunt u het beste een letterkleur kiezen die contrasteert met de kleur van de ballon. Vooral complementaire kleuren zijn geschikt. U kunt kiezen uit meer dan 40 verschillende kleuren ballonnen. Wat dacht u van felgroene ballonnen voor een kinderfeestje of elegante ivoorkleurige ballonnen voor een bruiloft? Misschien wilt u het bijzonder feestelijk maken, in welk geval u zou kunnen kiezen voor ballonnen in zilver of goud. Selecteer gewoon de gewenste ballonkleur in de configurator, van appelgroen tot citroengeel. Naast klassieke kleuren als blauw, rood of geel kunt u ook kiezen uit opvallende kleuren als cyaan en parelmoer, maar ook feestelijke tinten als bordeaux of amandel. Kies gewoon de kleur die het beste bij uw evenement of feest past.

Druk grote ballonnen met een diameter van 27 centimeter

U kunt ballonnen bedrukken in drie verschillende variaties. Ze hebben allemaal een diameter van 27 centimeter. Zo heeft u genoeg ruimte voor uw motieven. Alle ballonnen worden in Europa vervaardigd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Ze voldoen aan de Europese richtlijnen voor ballonnen volgens de Kunststoffencommissie van het Federaal Gezondheidsbureau EN-71-3. De ballonnen kunnen tot twee jaar bewaard worden. Alle Pastel en Crystal ballonnen zijn gemaakt van 100 procent natuurlatex en zijn dus 100 procent biologisch afbreekbaar en 100 procent niet-giftig. De Crystal versie is transparant. Dit maakt deze ballonnen ideaal om te vullen met LED-lichtjes of voor decoratie. De pastel ballonnen hebben een zeer discrete en verfrissende uitstraling. Met hun zachte pastelkleuren zijn ze perfect voor verjaardagen, bruiloften of een babyborrel. Als u voor de derde optie kiest, krijgen uw ballonnen een heel bijzonder metallic effect. Dit geeft uw motieven een bijzonder elegante toets.

Gemakkelijk uw eigen ballonnen ontwerpen en laten drukken

Met ons FreeDesign programma is het heel eenvoudig om je eigen ballonnen te ontwerpen. Start gewoon de tool en ga aan de slag. De bediening is heel eenvoudig. U kunt één van de vele gratis ontwerpsjablonen kiezen en deze met uw ideeën verfijnen. Of u kunt uw eigen afbeeldingen uploaden en belettering of andere motieven toevoegen. Het goede eraan: Na registratie kunt u zo lang als u wilt aan uw zelfontworpen ballonnen werken. Je maakt pas kosten wanneer je je bestelling plaatst. Waarom zou u het nu niet eens proberen? Online uw eigen ballonnen ontwerpen en voordelig laten bedrukken - natuurlijk met Easyprint!