School inschrijving

00
Aanmelden
Alles voor jouw onvergetelijke

School inschrijving

Plan je de inschrijving van je kind? Wij helpen je om van deze mooie dag in je leven een onvergetelijke ervaring te maken. Gebruik een van de vele gratis ontwerpen en maak gemakkelijk online uitnodigingen voor schoollanceringen, enveloppen, servetten, bladwijzers, chocolaatjes, kinder-T-shirts, ballonnen en nog veel meer!

Uniek

Uitnodigingskaarten

Bent u van plan iets te vieren? Met uitnodigingskaarten in unieke ontwerpen, verschillende formaten, hoogwaardig papier en exclusieve afwerkingen, zullen uw gasten enthousiast zijn om naar uw speciale evenement bij te komen.

Exclusief

Geschenkpapier

Met gepersonaliseerd inpakpapier van ons laat je cadeau een bijzondere indruk achter bij de ontvanger. Ontwerp het eenvoudig hier online!

Essentieel

Welkomstborden

Een welkomstbord is een geweldige manier om uw gasten welkom te heten op uw feest in de vorm van een bord. Onze borden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kunnen eenvoudig online worden ontworpen.

Met een extra speciaal gevoel
Papiersoorten en afwerkingen

Met hoogwaardig papier en exclusieve afwerkingen worden uw creaties nog mooier. Bij Infowerk bieden we een breed scala aan verschillende papiersoorten en afwerkingen om uw keuze de perfecte afwerking te geven.

Net op tijd voor het feestje
Bedrukking & Verzending

We bedrukken al onze producten professioneel op de modernste drukpersen en onze verzendpartner DHL zorgt voor een betrouwbare en snelle levering. Zo weet u zeker dat uw bestelling op tijd en in topkwaliteit aankomt. Beloofd!

School inschrijving