Digitale uitnodigingen

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Digitale uitnodigingen

U kunt gemakkelijk zelf persoonlijke uitnodigingen maken voor uw zakenpartners, familie of vrienden. Ga creatief aan de slag en ontwerp uw digitale uitnodiging in onze tool.

Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Upload jouw eigen ontwerp

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Digitale uitnodigingen-Sjablonen voor gelegenheden

Digitale uitnodigingen zelf ontwerpen

Er valt wat te vieren en je wilt je gasten per e-mail of op een andere wijze via het internet uitnodigen? Dan ontwerp je toch gewoon een digitale uitnodiging die niet onderdoet voor een papieren klapkaart. Misschien heb je al een paar minder geslaagde pogingen gedaan om iets te ontwerpen met een ingewikkeld programma voor beeldbewerking. Maar het kan ook anders. Hier kun je je eigen fraaie digitale uitnodigingen kinderlijk eenvoudig zelf ontwerpen. Alles wat je na de gratis aanmelding nog nodig hebt, is een beetje creativiteit en een smartphone of computer. Je kunt meteen aan de slag gaan en profiteren van de vele sjablonen.

Je uitnodigingskaart in een formaat dat geschikt is voor e-mails en messenger-apps

Een digitale uitnodiging kan zeer stijlvol zijn als ze goed gemaakt is. Natuurlijk is niet iedereen een bedreven designer, net zo min iedereen een geboren timmerman is. Het is dan ook ideaal als er mogelijkheden bestaan om tot een perfect resultaat te komen. Wij helpen je om zelf een geslaagde uitnodigingskaart te maken voor je verjaardag, je volgende feestje, een jubileum of huwelijk. Na je gratis aanmelding, heb je de beschikking over de design-tool. Je kunt dan net zo lang aan je uitnodigingskaart blijven schaven tot je vindt dat ze helemaal áf is.

In een paar stappen en zonder voorkennis fraaie digitale uitnodigingskaarten maken

Er is niet veel nodig om de perfecte uitnodigingskaart te maken. Alles wat je nodig hebt, is een computer of een smartphone, een paar gratis sjablonen en een tool die gemakkelijker te bedienen is dan je broodrooster. Met een paar muisklikken heb je dan een kaart voor een uitnodiging die je gasten graag zullen aannemen. Je voegt in een handomdraai je eigen afbeeldingen en persoonlijke teksten toe, verfijnt op intuïtieve wijze je ontwerpen of je laat je inspireren door andere designs. Alles gaat heel vlug en is super-gemakkelijk. Het mooiste is, dat je onmiddellijk aan de slag kunt gaan, want om je digitale uitnodigingskaarten te ontwerpen heb je geen dure software of uitgebreide kennis van design nodig. Fluitje van een cent, toch?