Kondoleansböcker

00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Kondoleansböcker

Ge begravningsgäster möjlighet att skriva kärleksfulla och omtänksamma ord till minne av den avlidne. Använd vår snygga design för att skapa denna vackra minnessak för de efterlevande.

Kondoleansböcker storlek 148 x 210 mm A5
 
 
 
Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp din egen design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Kondoleansböcker-Mallar för event och tillfällen

Utforma och tryck kondoleansböcker själv

En kondoleansbok är en värdig ram för att lämna några ord av deltagande till de sörjande. Kondoleansboken läggs ut i kyrkan eller kyrkogårdens kapell efter begravningsceremonin. På så sätt kan släktingar och bekanta skriva in sig och uttrycka sitt deltagande. Här kan du utforma och trycka högkvalitativa kondoleansböcker enligt dina önskemål.

Högkvalitativt papper och praktiska format

För tryck av kondoleansboken använder vi högkvalitativt fotopapper i lämplig tjocklek. På så sätt får den sörjandes sista hälsning ett tillbörligt underlag. Två format finns tillgängliga: DIN A5 och DIN A4. Den mindre kondoleansboken i A5-format ger på 148 x 210 millimeter utrymme för kondoleanser, bilder eller annat innehåll. DIN A4-versionen mäter 210 x 297 millimeter och kan liksom den mindre boken utformas i stående eller liggande format.

Utforma kondoleansböcker online utan större besvär

Särskilt i sorgefasen orkar man inte med komplicerade verktyg och avancerade designer. FreeDesign-verktyget hjälper dig att utforma din kondoleansbok utan några förkunskaper eller dyra program. Lägg till bilder med några få klick eller välj en av de kostnadsfria mallarna. Verktyget kan användas intuitivt. Allt du behöver är en smartphone eller dator. Du kan ta dig så mycket tid som du vill för att finslipa din kondoleansbok. Kostnaderna uppstår först vid beställning. Efter en kostnadsfri registrering får du tillgång till alla funktioner i FreeDesign-verktyget.

Mångsidig CMYK-tryck för stor designspelrum

Din kondoleansbok trycks i CMYK fyrfärgstryck som ger dig ett brett utbud av utformningsmöjligheter. Utforma enstaka sidor med bilder av den avlidne eller infoga ofta använda fraser i boken. Naturligtvis kan du också ladda upp egen grafik eller text i tryckmallen.