Sorg & Förlust

00
Logga in
Allt för

Sorg & Förlust

Om du nyligen har upplevt sorg kan vi hjälpa dig med din planering. Designa med Infowerk begravningskort, kondoleansböcker och allt annat du behöver för din älskades begravning.

Unik

Begravningsbilder

Du kan dela dina bilder till gästerna vid begravningstjänsten. Välj bland våra många mallar och skapa dina egna personliga minnes-bilder nu.

Exklusiv

Kondoleansbok

Med våra kondoleansböcker kan gästerna lämna en sista personliga hälsning och kärleksfulla uppmuntrande ord till släktingarna. Använd en av våra gratis mallar och skapa en personlig kondoleanssbok nu.

Relevant

Tackkort

Med våra tackkort kan du tacka dem som deltog i begravningen. Välj en av våra många gratis mallar och skapa ditt eget personliga tackkort.

Med en extra känsla
Papper och ytbehandling

Högkvalitetspapper och exklusiva ytor gör dina begravningskort mer tilltalande. Vi erbjuder dig ett brett utbud av olika papper och egenskaper för att skapa begravningskort av hög kvalitet.

I tid med hög kvalité
Tryck & leverans

Vi trycket dina begravningskort professionellt på toppmoderna tryckpressar, och vår leveranspartner DHL garanterar pålitligt och snabb leverans så du kan vara säker på att dina begravningskort når dig i tid.

Sorg & Förlust