Babyfiltar

00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Babyfiltar

Bli designer av en babyfilt. En personlig gåva eller kanske till ditt eget barn?

Mysiga babyfiltar
 
 
 
Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp en färdig design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Babyfiltar - Mallar för event och tillfällen

Designa och tryck dina egna babyfiltar

Väntar du barn och vill unna din lilla bebis något riktigt personligt och mysigt? Kanske letar du fortfarande efter en unik present till vänner som väntar barn? Då har vi något för dig: Med Infowerk kan du designa vackra babyfiltar själv online på nolltid och få dem tryckta av oss i hög kvalitet. Välj bland många gratis mallar eller ladda upp dina egna motiv. Tack vare den höga kvaliteten är våra tryckta babyfiltar även lämpliga för återförsäljare som vill sälja filtar designade med sina bildidéer i sin onlinebutik eller butik. Oavsett om du beställer en eller hundra babyfiltar kan du lita på vår produktkvalitet.

Filtar för bebisar att mysa med

Våra gosiga babyfiltar är 1 200 x 1 500 millimeter stora. Det betyder att du har nästan två kvadratmeter utrymme tillgängligt för din design. När du placerar dina motiv, se bara till att du tillåter 25 millimeter utfall till höger och vänster och 75 millimeter upptill och nedtill. Annars kan du placera din grafik, texter eller foton fritt på ytan. Du är inte begränsad i din kreativitet.

Högkvalitativt material för de minsta

Våra babyfiltar är gjorda av så kallad polyester sherpa i vikten 490 gsm. Materialet värmer lika bra som äkta ull och är extra mjukt och gosigt. Samtidigt ger polyester bra ventilation och är lätt. Ett annat plus: polyestersherpa är lätt att rengöra i tvättmaskinen. Speciellt för babyfiltar är detta en klar fördel gentemot ull. Dina filtar trycks med sublimeringstryck. Vi trycker i fyra färger. På så sätt uppnår vi ett intensivt färgdjup och tack vare tryckprocessen förblir motiven slitstarka och håller längre. Grundfärgen på filtarna är vit. Detta ger dig flexibilitet i valet av färger för dina tryckmotiv.

Designa babyfiltar online med bara några få klick

För att designa dina babyfiltar hos oss behöver du ingen dyr programvara eller en lång introduktion till några verktyg. Registrera dig enkelt och gratis och du kan intuitivt designa dina babyfiltar online med FreeDesign-verktyget. Välj bland många gratis mallar och lägg till dina egna bilder och text. Eller ladda upp dina egna bilder från din dator eller smartphone för att få dem tryckta på filtarna. Det fina är att du kan fortsätta försöka tills du är nöjd med resultatet. Du får endast kostnader när du beställer dina babyfiltar. Designa och tryck dina egna babyfiltar nu - gör det enkelt med Infowerk!