Påsk

00
Logga in
Allt du behöver för en färsprakande

Påsk

Om du vill skicka en påskhälsning till din familj och vänner, eller om du ska ha en fest i påsk och letar efter rätt tillbehör: här kan du personifiera dina inbjudningskort och skapa dina egna påskgåvor online. Vi har mängder med mallar du kan använda, alldeles gratis såklart!

Unik

Dekaler

Att använda små dekaler kan göra stor skillnad. Vare sig det är en del av din bordsdekoration eller ett sätt att dekorera dina kort och kuvert. Designa dem enkelt här på Infowerk.

Exklusiv

Pussel

Den perfekta påskgåvan för vänner och familj är ett pussel med din egen personliga påskdesign. Använd en av våra gratis påskmallar och skapa ditt eget personliga pussel!

Relevant

Hälsningsvykort

Som ett alternativ till dina korrespondenskort så kan du också välja ett kort anpassat till påsken. Välj mellan många olika påskmotiv, skapa dina kort online här!

Med det där lilla extra
Papper och ytbehandling

Dina påskprodukter blir änu vackrare med papper av högsta kvalitet och en exklusiv ytfinish. Vi har ett stort utbud av papper och ytbehandlingar som ger dina påskkort det där lilla extra.

Alltid i tid till högtiden
Tryck & Leverans

Vi trycker dina påskkort professionellet på de alltra senaste tryckpressarna. Leveranser sker säkert och snabbt med DHL. Så du kan vara trygg med att dina påskkort kommer i tid. Det är ett löfte!

Påsk