Fotodukar

00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Fotodukar

Unna dig själv eller någon annan med en fotoduk som du kan dekorera enskilda väggar eller hela rum med på ett snyggt och attraktivt sätt. De produceras i hög kvalitet på bärramar av trä.

Foto Canvas storlek 300 x 400 mm
 
 
 
Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp din egen design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Fotodukar-Mallar för event och tillfällen

Desgina din egna fotokanvas online

Vem som helst kan bli en konstnär! Med en egendesignad fotokanvas kan du visa din omgivning hur kreativ du är. En fotokanvas är perfekt som en om en gåva till någon eller som en tavla i ditt eget hem, eller som en del av företagets profilering. Vad du än ska använda den till, så har du kommit rätt. På Infowerk kan du skapa din egna fotokanvas med några enkla musklick.


Du kan förresten lägga till text, illustrationer eller annan grafik också på din kanvas. Du kan t.ex. lägga dit ett datum, eller longitud och latitud för platsen där barnet föddes?

Olika format för att passa dina motiv

Vi trycker kanvastavlor i många olika storlekar. Vår minsta fotokanvas är 300 x 300mm, och fungerar utmärkt tillsammans med ett par andra lika stora. T.ex. kan du trycka upp dina favoritbilder från sommaren eller semestern. Det största formatet är 700 x 1000mm och en tavla i den storleken kommer garanterat skapa uppmärksamhet. Att skapa en är hur enkelt som helst och vem som helst klarar av det. Vårt onlineverktyg FreeDesign visar dig hur. Du börjar med att ange dina mått och om den ska vara liggande, eller stående.

En tryckt kanvastavla gör skillnad!

Visa din omgivning vad du kan göra, och låt oss få trycka dina finaste bilder på kanvas! Om du driver en resturang, eller ett bageri: Tryck upp din vackraste bröllopstårta, servisen, maträtter eller det som kännetecknar din verksamhet! Kunderna blir nyfikna, medarbetarna blir upplyfta.


Extra praktiskt: För varje tillval du gör i FreeDesign så uppdateras priset automatiskt. Och du betalar självklart bara för själva trycket. Designverktyget är gratsi.

Högkvalitativ bärram i trä

En fotokanvas består av själva kanvasen och av en kilram, dvs fyra trästycken som kilas ihop. Din design trycks på en kanvasduk och häftas fast på baksidan. Detta betyder att bildmotivet sträcker sig runt några cm i alla riktningar, nästan som en 3D-effekt. Våra kilramar är 20mm djupa.