Enveloppen

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Enveloppen

Gebruik onze ontwerptool om enveloppen te maken die perfect passen bij uw briefpapier, zoals briefpapier, ansichtkaarten en flyers.

Enveloppen 110 x 220 mm DL met venster links
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Upload jouw eigen ontwerp

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Enveloppen-Sjablonen voor bedrijfstakken

Ontwerp en druk enveloppen online

Wil je de afzender niet langer met de hand op de envelop schrijven? Dat hoeft niet, want bij Infowerk kan je jouw enveloppen zelf online ontwerpen. Laat jouw gegevens gewoon op enveloppen afdrukken - in het ontwerp dat jezelf kiest. Je kan kiezen uit vele geweldige en gratis ontwerpsjablonen.


Het bedrukken van enveloppen is trouwens al mogelijk vanaf 10 stuks met Infowerk. Het aanbod is dus ook de moeite waard wanneer je slechts af en toe officiële post verzendt. Wil je meer? We kunnen maximaal 1.000 enveloppen afdrukken met je eigen lay-out.

Enveloppen in de klassieke formaten

Wij bedrukken enveloppen voor je in de klassieke verzendformaten DL, DIN C6 / 5, DIN C5 en DIN C4. Alle enveloppen kunnen met of zonder venster worden geselecteerd. Enveloppen met een venster zijn bijvoorbeeld perfect wanneer je facturen of aanbiedingen naar klanten wil sturen en het adres al zichtrbaar is in het venster van de envelop. DL-enveloppen zijn bijzonder geschikt voor zakelijke correspondentie.


Maak het jezelf makkelijk en ontwerp je enveloppen voor privé-gelegenheden of jouw bedrijf gewoon online hier. Gebruik de verschillende gratis ontwerpsjablonen van Infowerk en maak jouw individuele enveloppen in een mum van tijd!

Betaalbare enveloppen in de beste afdrukkwaliteit

Wij drukken jouw enveloppen af ​​in het moderne CMYK-vierkleurenproces. Hierdoor kunnen we foto's, afbeeldingen en lettertypen produceren in veel verschillende kleuren, rijk aan contrast en detail. Bij ons krijg je een eersteklas drukkwaliteit. Maar maak je geen zorgen, Infowerk brengt niet veel in rekening voor het maken en afdrukken van enveloppen. Kortom, hoe meer enveloppen we in jouw ontwerp afdrukken, hoe goedkoper de eenheidsprijs en hoe meer je kan besparen.


Natuurlijk kan je Infowerk ook gebruiken om enveloppen voor jouw bedrijf te laten maken. Ontwerp online eenvoudig enveloppen die bij het beste bij jouw bedrijf passen. Of het nu gewoon, speels, kleurrijk of in zwart-wit is, onze ontwerpsjablonen zullen je zeker inspireren! Dankzij de intuïtieve bediening van onze FreeDesign-tool is het ontwerpen van jouw eigen enveloppen kinderspel en kost het heel weinig tijd. Selecteer eenvoudig een sjabloon, pas de tekst aan en je bent klaar!

Geweldige ontwerpsjablonen voor elke gelegenheid

Stuur de volgende Kerst groet met door jouzelf ontworpen enveloppen! Of ontwerp enveloppen eenvoudig online voor je eigen trouwkaarten met slechts een paar klikken! Met het FreeDesign-hulpmiddel van Infowerk kan je kiezen uit veel verschillende ontwerpsjablonen en gepersonaliseerde enveloppen maken. Een geweldig idee is om enveloppen van jouw eigen foto's te maken. Je vrienden en familie zullen graag een foto van jou of je familie op de envelop zien.


Met de FreeDesign-tool kan je nu je enveloppen net zo eenvoudig en slim zelf online ontwerpen. Kies uit veel verschillende gratis ontwerpsjablonen die geschikt zijn voor jouw bedrijf of gelegenheid. Het mooie ervan is dat je zoveel enveloppen kan ontwerpen als je wilt. Het ontwerp is volledig gratis met de online tool. Alleen wanneer je helemaal tevreden bent en de door jou perfect ontworpen enveloppen wil laten drukken, maak je pas kosten.