Flesetiketten

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Flesetiketten

Een echte blikvanger, niet alleen op evenementen maar ook als decoratie voor wijnflessen om cadeau te doen: Flesetiketten met eigen foto's, logo's en gegevens: ontwerp het gewoon online!

Flessenetiketten in staand formaat
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Flesetiketten - Sjablonen voor gelegenheden
Flesetiketten-Sjablonen voor Sectoren

Ontwerp en bedruk uw eigen flesetiketten

Wilt u de drankjes op uw bruiloft personaliseren of wilt u uw vrienden of klanten een heel persoonlijke traktatie geven? Ontwerp dan hier online uw eigen flesetiketten, eenvoudig en met slechts een paar klikken.


Onze drukkerij wacht op uw zelfontworpen flesetiketten. Wilt u bijvoorbeeld de wijnflessen personaliseren op uw bruiloft of ander klein evenement, dan bedrukken wij al vanaf 50 etiketten. Uiteraard zijn we ook voorbereid op grote hoeveelheden en kunnen we gemakkelijk tot 45.000 labels per bestelling voor u printen, b.v. als je bottelaar bent of labels nodig hebt voor uw eigen wijnmakerij, sapproductie of distilleerderij. Heeft u tijd nodig en heeft u de producten nog eerder nodig, dan kunt u in de configurator kiezen voor expreslevering. De bijgewerkte leverdatum wordt daar ook weergegeven.

Flessenetiketten in verschillende formaten

U kunt uw flesetiketten ontwerpen in elf verschillende formaten. Als de flesjes erg klein zijn, is het vierkante formaat van 20 x 20 millimeter ideaal. Meer langwerpige flessen kunnen perfect worden geëtiketteerd met een sticker van 70 x 25 millimeter. Voor de klassieke wijnfles worden grotere formaten zoals 100 x 150 millimeter of ronde etiketten met een diameter van 80 millimeter aanbevolen. Wilt u dat uw zelf ontworpen flesetiket later een brede sterke drankfles siert, dan kies je het beste voor 145 x 95 millimeter ovaal. Tussendoor heeft u nog veel speelruimte met andere labelformaten. Probeer gewoon uw lay-out uit met verschillende labels en kijk hoe uw ontwerpen eruit zien. Uw ontwerpen kunnen overigens gedrukt worden op viltfolie, witte of transparante folie en desgewenst op dekkend mat papier. Welke variant u kiest, hangt onder andere af van wat er later in de fles zit en welke kleur het glas heeft. Wilt u bijvoorbeeld door het etiket heen in een doorzichtige fles kunnen kijken, dan is transparante folie natuurlijk de beste keuze voor uw flesetiketten.

Maak online prachtige etiketten voor drankflessen of voedselpotten

U kunt binnen een mum van tijd uw eigen flesetiketten ontwerpen. Het enige dat u nodig heeft, is de FreeDesign-tool en een tablet of computer. U kunt de tool eenvoudig starten in uw browser, zodat u geen software hoeft te downloaden. Mooie sjablonen voor het ontwerpen van uw labels wachten al op u in de tool. Dit maakt het ontwerpen erg gemakkelijk en snel. Natuurlijk kunt u ook uw eigen afbeeldingen, logo's of sjablonen uploaden met slechts een paar klikken. Het mooie is dat u kunt blijven ontwerpen totdat u uw perfecte label hebt gemaakt. Het gebruik van de tool en het uitproberen van verschillende ontwerpen is gratis. U betaald enkel voor de bestelling.