Puzzels

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Puzzels

Geef uw vrienden, familie of uzelf een zelfontworpen puzzel cadeau - hij is geschikt voor vele gelegenheden. Een gastencadeau voor een bruiloft, of een hartenpuzzel voor Valentijnsdag. Gebruik je eigen foto's en ontwerp gratis online!

Puzzel met 70 stukjes
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Puzzels-Sjablonen voor gelegenheden

Personaliseer en bedruk uw eigen legpuzzels

Legpuzzels zijn leuk, vooral met een mooi design. Ontwerp uw eigen persoonlijke puzzel online met slechts een paar klikken en uw foto's. Zo creëert u prachtige cadeau-ideeën voor verjaardagen of kerst. Laat uw creativiteit de vrije loop.


Nog een idee: als uw kinderen thuis al alle puzzels hebben gespeeld en het saai wordt, waarom dan niet uw eigen puzzel maken? Kies mooie ontwerpen uit uw vakantie of maak samen met uw kinderen een puzzel. Of geef andere kinderen een zelf ontworpen puzzel voor hun verjaardag.


Ontwerp bij ons in een mum van tijd uw legpuzzel online en profiteer van een hoogwaardig printproduct tegen een betaalbare prijs.

Diverse vormen en afmetingen

Als u zelf een legpuzzel wilt ontwerpen, hebben we drie varianten waaruit u kunt kiezen. De hartvormige puzzel van 200 x 250 millimeter met 63 stukjes is ideaal voor romantische fotocadeaus. Wilt u de ontvanger nog meer puzzelplezier bezorgen met uw gepersonaliseerde puzzel, dan kiest u het beste voor het formaat 285 x 405 millimeter. Dan wachten 120 stukjes om correct in elkaar te worden gezet. Iets kleiner, maar net zo gemakkelijk te personaliseren, is onze puzzel van 190 x 280 millimeter. Deze bestaat uit 70 stukjes. Uw creatieve lay-outs en ontwerpen worden afgedrukt op een puzzelbord van 1.300 g / m² dik. Dit zorgt ervoor dat uw puzzel vele rondes meegaat en dat iedereen die ermee speelt er lang plezier van zal hebben.

Wij drukken uw zelf ontworpen puzzel

Met onze FreeDesign-tool heeft u alle mogelijkheden om uw puzzel uniek te ontwerpen. Als u slechts één puzzel als cadeau-idee wilt afdrukken, is dat bij ons geen probleem. We bedrukken al vanaf slechts één puzzel. Als uw creatie bijvoorbeeld als gastgeschenk op uw bruiloft wordt uitgedeeld, kan het aantal items gemakkelijk worden verhoogd tot 250. U kiest eenvoudigweg hoeveel van uw puzzels u nodig heeft. Wij zorgen dan voor de uitstekende bedrukking.