Deurmatten

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Deurmatten

Geef uw gasten een warm welkom direct bij de voordeur. Met een persoonlijke groet of uw favoriete foto wordt uw deurmat uw canvas. Met onze ontwerptool, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Deurmatten basic 1500 gsm
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Upload jouw eigen ontwerp

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Deurmatten zelf ontwerpen en laten bedrukken

Je wilt je gasten begroeten met een leuke tekst als ze voor de deur staan? Of wil je de entree van je winkel nog uitnodigender maken? Dan moet je zorgen voor een deurmat die je helemaal zelf en volgens je eigen ideeën hebt ontworpen. Het ontwerpen gaat kinderlijk eenvoudig en je hebt alle vrijheid je creatieve ideeën uit te werken.


Met een leuke deurmat verenig je het nuttige met het aangename. Enerzijds voelen de klanten of gasten zich meteen welkom, anderzijds verhoog je de kans dat de mensen hun voeten vegen en dus minder vuil mee naar binnen brengen in je winkel of kantoor. Probeer het meteen maar uit! Ontwerp nu zelf je deurmatten en laat ze voordelig in topkwaliteit bedrukken.

Stevig en hoogwaardig materiaal in vijf afmetingen

Voor je deurmatten heb je de keuze uit vijf afmetingen. De praktische deurmatten van 400 x 600 of 500 x 700 millimeter passen heel goed voor een voordeur of kamerdeur. De grotere formaten van 600 x 900, 800 x 1.200 of 1.000 x 1.500 millimeter zijn ideaal als matten voor de voordeur of als matten bij de ingang van je winkel of kantoor. Wij drukken je motief altijd gecentreerd op de voorkant, onafhankelijk van de maten van de mat.


Als je kiest voor de Basic versie, bestaat de deurmat uit polyamide met een gewicht van 1.500 g/m². De stevige mat is onderhoudsvriendelijk. De Premium-pool deurmatten van polyamide zijn met een gewicht van 1.200 g/m² niet zo dicht geweven, maar hebben langere vezels zodat mensen nog beter hun voeten kunnen vegen. Dankzij de antislip rug en de rubberen rand blijven de matten op gladde vloeren liggen zonder te verschuiven.

Kinderlijk eenvoudig zelf deurmatten online ontwerpen

Met de FreeDesign-tool ontwerp je in een handomdraai zelf je eigen deurmatten. Je kunt uit de vele gratis sjablonen het gewenste sjabloon kiezen en personaliseren. Of je uploadt met een paar klikken foto's of afbeeldingen naar de tool. Je kunt beletteringen of slogans naar wens toevoegen, lettertypes en -grootten wijzigen of je motieven aanvullen met andere achtergronden.


Je zult zien dat het kinderlijk eenvoudig is. Je hebt geen speciale software of uitgebreide kennis van design nodig. De FreeDesign-tool wijst zich vanzelf en is intuïtief te gebruiken. Als je je gratis hebt aangemeld, kun je zoveel ontwerpen maken als je zelf wilt. Er ontstaan pas kosten als je de zelf ontworpen deurmatten laat bedrukken.

Hoogwaardige druk zodat je designs lang meegaan

De matten worden bedrukt met de zogenaamde 'sublimatiedruk' om te verzekeren dat je motieven lang op de deurmatten bewaard blijven, ongeacht hoeveel mensen iedere dag hun voeten vegen. Het drukmotief komt eerst gespiegeld op een draagpapier. Vervolgens wordt dit papier onder hoge druk en bij hoge temperatuur op je deurmat geperst. Door de druk en de hitte hecht de drukinkt op de mat. Wij gebruiken het RGB-procedé zodat je flexibel en creatief je foto's, teksten en andere motieven kunt kiezen.


De kwaliteit van de bedrukte deurmatten maakt ze ook geschikt voor resellers die maximaal 30 stuks in één opdracht kunnen laten bedrukken. Natuurlijk kunnen de deurmatten ook per stuk worden besteld, bijvoorbeeld als persoonlijk cadeau na de verhuizing naar een nieuwe woning.