Plaatskaarten

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Plaatskaarten

Onze tafelkaarten helpen u om uw gasten te plaatsen op grote gala's, bruiloften of familiefeesten en om iedere tafel te versieren. Ontwerp nu uw eigen plaatskaarten online.

Enkelzijdige plaatskaarten
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Plaatskaarten-Sjablonen voor gelegenheden

Ontwerp plaatskaarten online

Wie zit er naast wie? Deze vraag speelt niet alleen op de kleuterschool een belangrijke rol, maar eigenlijk ook in het volwassen leven. Bijvoorbeeld bij grote gala's, bruiloften of familiefeesten. Zodat jouw gasten bij grotere evenementen altijd weten waar ze zitten, kan je hier bij Infowerk jouw eigen aantrekkelijke plaatsbewijzen online ontwerpen en drukken!


Of het nu gaat om beurzen, banketten, bruiloften of gala's, hier bij Infowerk kan je je eigen plaatskaarten ontwerpen. En wij zorgen voor het professioneel drukken van 25 tot 250 kaarten op uitstekend papier, alles tegen eerlijke prijzen. Ga nu gewoon online en ontwerp jouw plaatskaarten!

Stijlvolle plaatskaart formaten

Als er een "officieel" plaatskaartformaat in een stijlgids zou zijn, dan zou dat zeker 85 x 55 millimeter zijn. Dat is hetzelfde formaat dat we gebruiken om je eigen plaatsbewijzen te drukken. Het basisformaat is 170 x 110 millimeter, want na het drukken worden de kaarten in het midden gegroefd, zodat je ze later in een praktische positie kunt plaatsen.Je hebt dus één voorkant en één achterkant tot jouw beschikking voor een gratis ontwerp. Je kan kiezen uit formaten van 74 x 105 mm tot 105 x 210 mm DL.

Kies uit hoge kwaliteit papier

Je kan kiezen uit vijf verschillende soorten papier in in totaal zeven verschillende designs in diktes van 250 tot 400 g/m². Als het voor jou bijzonder belangrijk is dat de plaatskaarten met milieuvriendelijke materialen zijn gemaakt, kan je het beste kiezen voor het witte gerecycleerde papier. Het is gecertificeerd met de Blauwe Engel en bestaat voor 100 procent uit gerecycleerd papier.


Het witte offsetpapier is ideaal voor grote hoeveelheden. Het heeft een zeer hoog gramsgewicht van 350 g/m² en is daardoor bijzonder stabiel. Voor een briljantere kleurweergave en meer diepte in de grafiek is glanzend of mat gecoat gestreken papier echter geschikter.

Verfraai de plaatskaarten af met een laminaat

Wil je de laatste hand leggen aan jouw plaatskaarten? Geen probleem, kies dan voor linnenfolie, softtouchfolie, glanzende of matte folie waarmee we de buitenkant van jouw kaarten lamineren. Zo heet het proces wanneer een folie op een oppervlak wordt aangebracht. Mat maakt de plaatskaarten chique en elegant, terwijl glansfolie letterlijk glamour toevoegt. Linnen en softtouchfolie geven de kaarten een speciaal gevoel als ze worden aangeraakt.

Ontwerp je eigen plaatskaarten met slechts een paar klikken!

De FreeDesign tool is even eenvoudig als briljant. Jouw uitgeklapte plaatskaart verschijnt op het scherm. Nu kan je beginnen met ontwerpen. Voeg tekstvelden in, kleur de achtergrond naar wens of upload je eigen afbeeldingen, foto's, logo's of illustraties om ze te plaatsen waar je ze wilt. Met de FreeDesign tool kost dit alles slechts een paar klikken. Het beste gedeelte: Infowerk biedt je een enorme keuze aan geweldige foto- en designsjablonen. Makkelijk gesorteerd op thema's of gelegenheden vindt je in een handomdraai foto's voor jouw bruiloft, dinergala of familiediner. Zorg ervoor dat de voor- of achterkant van jouw foto's aan elkaar gespiegeld zijn langs de lijn van de vouw, zodat de afbeeldingen na het vouwen op de juiste manier worden weergegeven!