Gastenboeken

00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Gastenboeken

Voor privégebruik, voor een bruiloft of voor zakelijk gebruik in een hotel of vakantiewoning. Geef je gasten de mogelijkheid hun gelukwensen of feedback te geven. Maak met ons ontwerptool het passende ontwerp voor een speciale gelegenheid of voor een gastenboek.

Gastenboek in DIN A5
 
 
 
Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Gastenboeken - Sjablonen voor gelegenheden

Ontwerp en druk uw eigen gastenboeken

Bij officiële evenementen in steden of gemeenten behoort het tekenen van het gastenboek tot het protocol. Bij bruiloften, in musea of op evenementen zijn gastenboeken perfect om mooie momenten en sfeerbeelden vast te leggen. Bij ons kunt u gastenboeken op maat ontwerpen met uw motieven. U zult zien dat uw gasten niet anders kunnen dan zich vereeuwigen in uw boek. Wij drukken de boeken met de door u ontworpen omslag al uit één stuk, maar we kunnen probleemloos aantallen tot 500 stuks realiseren.

Klassieke DIN-formaten voor uw gastenboek

U kunt bij ons gastenboeken in twee klassieke DIN-formaten maken. DIN A5 gastenboeken in staand formaat zijn erg handig. Ze meten 148 x 210 millimeter. Gastenboeken in DIN A4 bieden meer ruimte voor de aantekeningen van uw gasten. Felicitaties of spreuken kunnen op 210 x 297 millimeter. De boeken zijn hardcover met een vierkante rug en hoofdband. Een bladwijzer met lint is ook inbegrepen. Na het drukken wordt de kaft in glans gelamineerd. Met deze laminering voorzien we de kaft van een flinterdunne folie. Deze folie beschermt het oppervlak en maakt het boek tegelijkertijd waardevoller en visueel aantrekkelijker.

Hoogwaardige gastenboeken van natuurlijk papier

Voor het drukken van uw gastenboeken gebruiken wij 100 g/m² sterk natuurpapier. Dit papier wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke vezels en heeft daardoor een zeer aantrekkelijke uitstraling. Wij produceren de boeken met 128 pagina's, de omslag heeft vier pagina's. Alle pagina's van de omslag kunnen door u worden ontworpen en vervolgens worden gedrukt. Wij gebruiken hiervoor CMYK vierkleurendruk. Dit geeft u een grote vrijheid in de keuze van de motieven. Foto's, afbeeldingen, kleurvlakken, teksten, slogans, alles is mogelijk. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten.

Online gastenboeken ontwerpen met een paar klikken

Het is zo eenvoudig om persoonlijke gastenboeken te maken. U heeft geen dure beeldbewerkingsprogramma's nodig. Gewoon gratis registreren en ons programma FreeDesign staat tot uw beschikking. Kies uit vele gratis sjablonen, voeg uw eigen motieven of foto's toe en voeg in een handomdraai uw eigen tekst toe. Probeer verschillende lettertypes, groottes en kleuren uit tot u echt tevreden bent met uw gastenboek. Vervolgens verstuurt u uw bestelling en wij zorgen voor het hoogwaardige drukwerk. Ontwerp uw eigen gastenboek online - maak het u gemakkelijk: Easyprint!