Tepisi

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

Tepisi

Sa individualno dizajniranim tepihom, vaš svet je vaša ostriga. Odštampajte tepih sa svojim logom, omiljenom slikom ili ličnom porukom. Naš alat za dizajn na mreži će vam pomoći sa dizajnom i vaš jedinstveni komad će biti spreman za kratko vreme.

Tepisi Basic 900 g/m²
 
 
 
Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

Tepisi-Šabloni za prilike

Dizajnirajte svoje tepihe i naručite štampanje

Tepih svaku sobu čini prijatnijom i pruža ono nešto između nameštaja. Ako tražite tepihe za svoju kompaniju i želite da dodate svoj logotip ili svoje korporativne boje, mi imamo savršeno rešenje: Jednostavno dizajnirajte svoje tepihe. Nije vam potrebno obimno znanje o dizajnu ili skupi alat za dizajn. Jednostavno započnite onlajn ovde i u trenu ćete postati dizajner sopstvenog tepiha. Štampamo do 50 komada po narudžbi, u zavisnosti od izabranog modela!

Jednim potezom dizajnirajte tepihe onlajn

Dizajn tepiha je jednostavan uz alat FreeDesign. U samo nekoliko klikova možete da izaberete neki od besplatnih šablona ili možete brzo da prenesete i postavite svoje fotografije i motive. FreeDesign može da se koristi intuitivno bez skupog softvera ili iskustva u dizajnu. Tako je lako napraviti predivne tepihe u vlastitom individualnom dizajnu. Ne samo da su prikladni za opremanje poslovnog prostora vaše kompanije, već su i idealni i kao ideje za poklon za rođendane, rođenja ili godišnjice. Započnite odmah i videćete kako je jednostavno prilagoditi i odštampati tepih onlajn.

Izaberite svoju varijantu tepiha

Za dizajn vaših tepiha imamo na raspolaganju tri verzije od kojih možete da izaberete jednu. Ako izaberete tepih Premium pod, na raspolaganju su vam četiri veličine, klasičnog pravougaonog oblika dimenzija 1000 x 800 milimetara i 2000 x 1500 milimetara, kao i dva okrugla tepiha prečnika 1000 odnosno 1800 milimetara. Ako se odlučite za varijantu Basic pod, na raspolaganju su vam tri veličine, pravougaoni formati dimenzija 1200 x 800, 1500 x 1000 i 1500 x 2000 milimetara. Ultrasoft tepisi dostupni su u jednoj veličini. Njihove dimenzije su 1600 x 1000 milimetara. Jednostavno u meniju izaberite proizvod koji želite da dizajnirate. Samo da vam usput kažemo da motiv može da se postavi preko cele površine tepiha!


Vaše motive štampamo termo-sublimacionim postupkom štampe u četiri boje. Zahvaljujući tome boje ostaju postojane. Veoma praktično: Svi tepisi se isporučuju s podlogom protiv klizanja. 

Od praktičnih tepiha s kratkim vlaknima do bogato mekanih

Tepisi Premium pod imaju gustinu materijala od 1200 g/m² i izrađeni su od 100 % poliamidnih vlakana. To materijal čini veoma jednostavnim za održavanje i istovremeno izdržljivim. Ako izaberete tepih Basic pod, on je izrađen od 100 % poliestera gustine od 900 g/m². Gusto tkanje lako se čisti i idealno je, na primer, za oblaganje ulaznih prostora. Nakon štampanja, tepih se seče na odgovarajuću veličinu. Naši Ultrasoft tepisi se odlikuju veoma visokim kvalitetom. Imaju veoma gusto tkanje od 1200 g/m². Vlakna se sastoje od visokokvalitetne mešavine poliestera i poliuretana. To tepih čini posebno mekanim i zato može da se postavi i u dečijoj sobi. Poput Premium tepiha, Ultrasoft verzija se takođe obrezuje nakon štampanja. To proizvodima daje još atraktivniji finiš.