LinkedIn baneri

00
Prijavite se
DIZAJNIRAJTE ONLAJN ODMAH

LinkedIn baneri

Predstavite se i svoje veštine u pravom svetlu. Naši baneri vam ne samo da vam omogućavaju da kreirate dobar prvi utisak; Takođe vam omogućavaju da date punu zemlju na svoju kreativnost. Isprobajte sa našim alatom za dizajn!

Koristite besplatne šablone

Sa samo nekoliko klikova možete prilagoditi naše šablone dizajna. Ovde ćete naći razne šablone za svaku industriju!

Kreirajte sopstveni dizajn

Da li ste kreativni po strasti i nisu vam potrebni šabloni? Došli ste na pravo mesto!

Otpremite svoj dizajn

Da li ste već napravili odličan dizajn? Samo ga otpremite i gotovi ste!

LinkedIn baneri-Šabloni za brnaše

Sami dizajnirajte i preuzmite za svoj nalog reklamnu sliku za mrežu LinkedIn

Poslovne mreže kao što je LinkedIn mogu da Vam pomognu da uspostavite nove kontakte ili da steknete nove klijente. LinkedIn je važan izvor i za posrednike u zapošljavanju koji tu otkrivaju odgovarajuće kandidate za svoje poslodavce. Zato i jeste toliko važno ostaviti dobar utisak. On, između ostalog, zavisi od Vaše profilne slike kao i grafičkog zaglavlja, čiji dizajn ne biste smeli prepustiti slučaju. Jednostavno ovde sami kreirajte svoju profesionalnu reklamnu sliku za mrežu LinkedIn!

Za profesionalni utisak na mreži LinkedIn

Da li ste se uvek mučili s odabirom odgovarajućeg formata slika koje želite da koristite za svoje profile na društvenim mrežama? Da li Vam je uvek nedostajao odgovarajući softver kako biste mogli svoje slike da obradite na pravi način? S nama možete jednostavno i na mreži da dizajnirate svoje reklamne slike za LinkedIn. Pritom ne morate uopšte da razmišljate o pravom formatu. Softver se brine i za to da kvalitet slike uvek bude odgovarajući kako bi prezentacija bila privlačna.

Tako je lako dizajnirati na mreži sopstvenu sliku zaglavlja za LinkedIn

Sve je lako sa alatkom FreeDesign. Isto važi i kada su u pitanju grafički prikazi za LinkedIn. Sve što Vam je potrebno jeste pametni telefon odnosno računar. Dizajniranje se u potpunosti izvodi na mreži. Dakle, ne morate unapred da preuzimate nikakav program, već možete da izrazite svoju kreativnost gde god se nalazili. U svega par klikova otpremite svoje slike i u tren oka dodajte slogan ili logotip na svoju reklamnu sliku. Iskoristite i besplatne šablone za dizajniranje kako biste izvukli najbolje od svog LinkedIn naloga. Da li već imate neku ideju za dizajn? Onda odmah isprobajte! Jednostavno kreirajte sami ovde svoje grafičke prikaze za LinkedIn čak bez ikakvog opsežnog predznanja uz intuitivnu besplatnu alatku!