Sommarfest

00
Logga in
Allt för din oförglömliga

Sommarfest

Planerar du en sommarfest eller en strandfest? På Infowerk kan vi hjälpa dig att göra denna vackra dag till en minnesvärd dag. Använd en av många gratisdesigner och skapa somriga inbjudningskort, servetter, bunting, armband, choklad, ballonger och mycket mer enkelt online på Infowerk!

Unik

Välkomstaffischer

Ett välkomstskylt är ett utmärkt sätt att välkomna dina gäster dem till din fest. Våra skyltar finns i en mängd olika material och kan enkelt utformas online.

Exklusiv

Namnkort/Bordskort

Individuella namnbrickor fungerar som en särskilt personlig souvenir av en trevlig fest. De gläder unga och gamla i flera dagar efteråt. Här kan du enkelt designa dem online!

Relevant

Däckstolar

Solstolar är ett attraktivt och praktiskt sittplatsalternativ. Lätt, robust och bekväma att sitta i - designa helt enkelt dina egna solstolar online hos oss!

Med den där extra känslan
Papper och ytbehandling

Dina kreationer blir ännu vackrare med papper av högsta kvalitet, och med en av våra exklusiva efterbehandlingar. Vi på Infowerk erbjuder ett stort urval av papper och ytbehandlingar för att dina produkter ska bli perfekta.

Precis i tid för festen
Tryckning och frakt

Vi trycker alla våra produkter professionellt på toppmoderna tryckpressar och vår leveranspartner DHL garanterar pålitligt snabb leverans. Du kan alltid vara säker på att din beställning kommer fram i tid och i högsta kvalitet. Det är ett löfte!

Sommarfest