Skolstart

00
Logga in
Allt för din oförglömliga

Skolstart

Planerar du ditt barns första dag i skolan? Vi hjälper dig att göra denna vackra dag i ditt liv till en minnesvärd dag. Använd en av våra många gratisdesigner och skapa inbjudningar, kuvert, servetter, bokmärken, choklad, barn-t-shirts, ballonger och mycket mer online!

Unik

Inbjudningskort

Planerar du en stor fest? Med inbjudningskort i unika mönster, olika format, högkvalitativa papper och exklusiva finish kommer dina gäster bli glada för din inbjudan.

Exklusiv

Presentpapper

Med personligt anpassat omslagspapper från oss kommer din gåva att lämna ett speciellt intryck på mottagaren. Designa det enkelt online här!

Relevant

Välkomstaffischer

Ett välkomstskylt är ett utmärkt sätt att välkomna dina gäster dem till din fest. Våra skyltar finns i en mängd olika material och kan enkelt utformas online.

Med den där extra känslan
Papper och ytbehandling

Dina kreationer blir ännu vackrare med papper av högsta kvalitet, och med en av våra exklusiva efterbehandlingar. Vi på Infowerk erbjuder ett stort urval av papper och ytbehandlingar för att dina produkter ska bli perfekta.

Precis i tid för festen
Tryckning och frakt

Vi trycker alla våra produkter professionellt på toppmoderna tryckpressar och vår leveranspartner DHL garanterar pålitligt snabb leverans. Du kan alltid vara säker på att din beställning kommer fram i tid och i högsta kvalitet. Det är ett löfte!

Skolstart