Förkläden

00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Förkläden

Högkvalitativa förkläden tryckta med din egen design är den perfekta presenten till grillkungar och toppkockar eller originella gåvor till din lokala livsmedelsbutik eller restaurang.

Förkläden med transfertryck
 
 
 
Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp en färdig design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Förkläden-Mallar för Tillfällen
Förkläden-Mallar för branscher

Designa förkläden online

är din pappa är grillkungen vid varje fest? är din mamma en toppkock? Överraska dem då med ett individuellt tryckt förkläde! Vi trycker ut ditt egendesignade förkläde till mycket rimliga priser. Och var inte rädd för att designa det själv heller, med våra online designverktyg och gratis mallar kan vem som helst utforma ett unikt förkläde på några minuter, det är så enkelt!


Behöver du förkläden för hela ditt team, för catering, barer, mässor och evenemang? Inga problem, vi trycker upp till 100 förkläden samtidigt per beställning. Arrangörer av allt från matlagningskurser till cateringevenemang, från professionella kampanjköpare till individer som söker en rolig gåva, tryckta förkläden är idealiska.

Högkvalitets förkläde med din egen logotyp eller budskap.

Vi trycker högkvalitativa kockförkläden av robust och lättvårdat tyg med 65 procent polyester och 35 procent bomull. Strykning är inte ett problem med detta material, bara ta det ur tvättmaskinen och sträck det innan lufttorkning, klart! En storlek passar alla: Förklädet mäter 70 x 85 centimeter och skyddar dina kläder från fettstänk vid matlagning, degfläckar vid bakning eller små gnistor när du grillar. Våra tryckta förkläden har ett justerbart halsband, så förklädet kan justeras till nästan vilken kroppsstorlek som helst.

Anpassa dina förkläden

Med vårt gratis online-designverktyg är det barnsligt enkelt att designa ett uikt förkläde. Välj först färgen, du kan välja mellan förkläden i klassiskt vitt eller ädelsvart. I den fria förhandsgranskningen kan du sedan placera teckensnitt, logotyper, foton och andra motiv på förklädet. Ladda sedan upp din egen grafik eller välj foton, clipart och illustrationer från vår bilddatabas - många av mallarna är till och med gratis! Placera din design på rätt plats. I förhandsgranskningen kan du kontrollera om din design ser bra ut innan du fortsätter. Du använder våra designhjälpmedel gratis! Du betalar bara för trycket! Det finns inga oväntade överraskningar: Du kommer alltid att se det aktuella priset på ditt egendesignade förkläde; om du ändrar designen ändras priset automatiskt på skärmen enligt dina val. Du har alltid kontroll.

Designförkläden med digitalt tryck

Med modern digitaltryck kan relativt stora ytor tryckas på textilier. Du kan enkelt använda ett stort foto som motov för ditt eget förkläde. Det så kallade "soft-touch" -handtaget är mjukt och känns nästan som tyg, eftersom färgerna trycks direkt på textilmaterialet med CMYK-process. Detta innebär att vittryck också är möjligt, men du behöver inte vara uppmärksam på denna fina detalj när du designar online, vi gör allt för dig med vår digitala tryckprocess. Alla våra förkläden är tryckta enligt högsta standard och till mycket rimliga priser.