Babytipskort/babyorakel

00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Babytipskort/babyorakel

Bebistipskort är en rolig gissningslek för er fest och senare ett trevligt minne när bebisen är född. Designa helt enkelt dina babytipskort online!

Enkelsidiga babytipskort
 
 
 
Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp en färdig design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Babytipskort/babyorakel-Mallar för event och tillfällen

Designa dina egna babytipskort online

Väntar du barn och babyshowern närmar sig? Då har vi en underbar idé till dig: Baby-orakelet. Det här är egendesignade kort där dina vänner kan göra olika uttalanden om ditt barns födelse, t.ex. om det blir en pojke eller en tjej, hur lång den lille blir, vilken färg ögon barnet ska ha, om det ska födas med hår på huvudet etc. Korten samlas in efter att de har fyllts i. Efter förlossningen kommer de att vara en trevlig souvenir och du kommer säkert att behöva le och skratta.

Kort för baby-orakelet i klassiskt DIN-format

Vi erbjuder två format för babyoraklet, i DIN A6 och DIN A5. Du kan använda antingen liggande eller stående format. Dina kort kommer att tryckas på robust offsetpapper med ytvikter på 250 eller 350 gsm. Efter tryckning putsar vi korten och rundar av hörnen om så önskas. Detta resulterar i ett vackrare utseende. Till babyoraklet kan vi trycka på både fram- och baksidan. Tack vare CMYK-tryck kan du fritt välja färger och motiv. Bilder är också möjliga utan problem. Du behöver inte oroa dig för antalet exemplar: Vi kan skriva ut flera tusen baby-orakelkort för en enorm babyshower.

Designa underbara baby-orakelkort online med bara några klick

Du behöver verkligen inte vara en erfaren designer för att skapa anpassade och ursnygga baby-orakelkort. Starta bara vårt kostnadsfria designverktyg och kom igång. Välj den bästa bland många olika gratis mallar eller skapa din egen layout. Använd typsnittet du gillar och lägg till dina foton eller grafik till korten på nolltid. Du kan designa online så länge du vill. Du kommer inte att debiteras förrän du har lagt din beställning. Tills dess kan du och din partner arbeta på det perfekta baby-orakelkortet tillsammans.