Om Infowerk

00
Logga in
Vårt uppdrag

Vårt uppdrag med Infowerk är att ge alla användare möjlighet att enkelt och gratis utforma allting online med hjälp av fantastiska mallar och professionella designverktyg, att publicera digitalt när som helst och att producera haptiskt.

För alla tillfällen, för alla branscher, för alla ämnen, med alla verktyg, på alla kanaler, på alla språk och i alla länder.

Om Infowerk

Infowerk är ett varumärke inom Unitedprint.com SE, ett innovativt och globalt verksamt e-handelsföretag inom design, marknadsföring, tryck och publicering.


Med Infowerk kan du gratis designa professionellt. Över 1 miljon kunder i mer än 150 länder världen över litar på oss som en utmärkt partner!

  • Med unika produkter imponerar du med ditt personliga uttryck och din individuella stil.
  • Otaliga professionella designmallar ger dig ett kreativt och skräddarsytt framträdande.
  • Med vårt FreeDesign®-verktyg kan du enkelt skapa din egen personliga design online.


Med tusentals designmallar för mer än en halv miljard produktkombinationer har vi med Unitedprint redan uppnått en total koncernförsäljning på mer än 1 miljard euro. Från första början har vi definierat hela Europa som vår marknad, under tiden är det hela världen. Digitaliseringen och globaliseringen är och kommer att förbli drivkrafterna i världsutvecklingen.


Som ett smart företag är vi ett öppet nätverk som inte matar in i vår egen produktion, utan framför allt tillåter tredje parter, t.ex. handelspartner och producenter, utan även integrerar lösningar från annan digitalbaserad teknologi.

Som en föregångare inom online-design, tryck och publicering har vi kombinerat digital omvandling med internetbaserad visuell kommunikation i över 15 år.


Som vi alla har lärt oss under den senaste tiden kan kontakter hållas vid liv digitalt ganska bra ett tag, men vid en viss tidpunkt måste de fyllas på igen. Detta fungerar ännu bättre med personliga möten och attraktiva haptiska kommunikationsupplevelser.


Att behärska e-handelsprocesser, IT och data för en optimal kommunikationsupplevelse är vårt företags största tillgång.


Och det bästa av allt är att allt fortfarande bara är i sin linda!


Wolfgang M. Lerchl


Grundare, ägare, styrelseordförande

LÄS MER
Bli produktionspartner

Som ett smart företag är vi ett öppet nätverk som inte matar in i vår egen produktion, utan framför allt tillåter tredje parter, t.ex. handelspartner och producenter, utan även eller integrerar lösningar från annan digitalbaserad teknologi. Vår framgångsrecept kan sammanfattas i en enkel ekvation:


Nätkoordination + dataintelligens = smarta affärer


Som produktionspartner kan du förverkliga din egen framgång med och genom oss genom att professionellt betjäna vår gemensamma marknad med din egen prestation och vår globala expertis inom e-handel. Du kan också när som helst använda vår Infowerk Shop som en global online-marknadsplats för dina nisch- eller specialprodukter. Nya fantastiska produkter ökar attraktionskraften hos vår Infowerk Shop och dina globala försäljningsmöjligheter - en perfekt win-win-konstellation med andra ord.


Unitedprint har ett omfattande globalt nätverk av produktionspartner för högt automatiserad och standardiserad produktion och leveranshantering. Perfekt samordnade och stabilt mogna internt utvecklade och ständigt vidareoptimerade mjukvarubaserade arbetsflöden garanterar en mycket effektiv och produktiv daglig orderhantering.

Tack vare våra portalers räckvidd för marknadsföring och försäljning kan du bokstavligen bli en global aktör i över 150 länder från en dag till en annan med dina erbjudanden och produkter - helt riskfritt utan att behöva bry sig om fakturering, frakt, tull osv.


Bli medlem i vår handelsplattform och produktionsfamilj för att kombinera ditt utbud och din produktionskapacitet med Unitedprints globala e-handelskraft och skapa en stor gemensam framgångssaga.

LÄS MER
Din karriär

Unitedprint är ett oberoende, modernt, innovativt och organiskt lönsamt tillväxtdrivet e-handelsteknikföretag som är 100 % familjeägt och helt skuldfritt med starka finansiella muskler. Med våra cirka 300 anställda från över 30 länder är vi ett av de ledande företagen inom onlinekommunikation i Europa. Vi erbjuder våra anställda spännande aktiviteter i en attraktiv och modern arbetsmiljö inom bland annat IT, marknadsföring och försäljning. Även när det gäller att organisera och administrera våra globala uppgifter är sysselsättningsmöjligheterna alltid varierande, utmanande och mångsidiga.


Men inte bara tekniskt kunnande räknas hos oss: Vårt unga team av dynamiska och kreativa hjärnor har en hög grad av inlärningsvilja och nyfikenhet. Kort sagt: en miljö där du kan utveckla dina idéer, där arbetet är roligt och där resultaten syns mycket snabbt.

Naturligtvis erbjuder vi våra anställda inte bara yrkesmässiga framtidsutsikter och möjligheter till vidareutbildning, vi lägger också stor vikt vid en bra balans mellan arbete och privatliv, vilket bland annat återspeglas i vårt omfattande sjukvårds- och pensionskoncept. Detta inkluderar bland annat fritt anpassningsbart hemkontor, ett företagsägt fitness- och nöjescenter samt företagsägd friskvård för fritt nyttjande när som helst.

LÄS MER
Bli försäljningspartner

Affiliatepartner

Som affiliatepartner till Infowerk kan du enkelt tjäna stora pengar med din webbplats, profil i sociala medier, e-post, Messenger-tjänster eller podcasts - utan insats och utan risk. Integrera bara vår banner/länk eller kupongkod på din webbplats, din profil i sociala medier eller dina inlägg. För varje beställning som genereras i vår Infowerk Shop får du 25 % provision av produktens nettopris - enkelt, kostnadsfritt och omedelbart!

LÄS MER

Shoppartner

Sälj med din egen webbutik och utnyttja erfarenheten och prestandan hos en av de mest framgångsrika webbutikerna i Europa. Med ett enormt attraktivt, brett och ständigt ökande utbud av produkter och tjänster, låga priser, snabba leveranstider, hög produktkvalitet och personlig service dygnet runt skapar du ditt direkta marknadstillträde till en global försäljningsvolym på 100 miljarder euro, utan några egna investeringar - enkelt, kostnadsfritt och omedelbart!

LÄS MER

Om Infowerk