Telefonskal

00
Logga in
DESIGNA ONLINE NU

Telefonskal

Sätt din smartphone eller hela teamets telefoner i rätt ljus. Det finns inga gränser för vad din fantasi kan åstadkomma med våra telefonskal. Design online nu!

iPhone smartphoneskal
 
 
 
Använd gratis mallar

Med bara några klick kan du anpassa våra designmallar. Här hittar du en mängd olika mallar för alla branscher!

Skapa din egen design

Är du kreativ och behöver inga mallar? Du har kommit till rätt ställe!

Ladda upp din egen design

Har du redan skapat en fantastisk design? Ladda bara upp den och du är klar!

Telefonskal-Mallar för event och tillfällen

Designa och tryck mobilfodral själv

Mobilfodral tillhör numera mobiltelefonägares grundutrustning. De finns i handeln i otaliga utföranden och färger. Men vill du ha ett mobilfodral som verkligen ingen annan har? Eller letar du efter en originell present? Här kan du nu utforma mobilfodral med dina egna mönster, motiv, slogans eller foton och få de högkvalitativa fodralen professionellt tryckta.

Fodral för populära iPhones och Samsung Galaxy-smartphones i din design

Alla har inte alltid den senaste smartphonen. Detta kan ställa till problem, särskilt när du letar efter rätt mobilfodral, eftersom det finns färre valmöjligheter för äldre modeller. Hos oss kan du designa mobilfodral online, t.ex. för iPhone 6 eller de äldre Galaxy-modellerna från Samsung. En anpassad design för de billigare Apple-smarttelefonerna iPhone XS och för premiummodellerna som iPhone 11 Pro är också möjlig. Det som är bra är att du helt enkelt väljer den önskade mobiltelefonmodellen i konfiguratorn och designmallen anpassas automatiskt till den. Alla mobilfodral är optimalt utformade för storleken på respektive modell.

I en handvändning till det skräddarsydda mobilfodralet

Med FreeDesign-verktyget är det en barnlek att utforma ett mobilfodral online enligt dina önskemål. Den goda nyheten: Du behöver inte köpa ett dyrt program för det. Dessutom slipper du lång och tråkig inlärning av ett komplicerat program. FreeDesign-verktyget är gratis och intuitivt användbart. Ladda bara upp dina foton eller annan grafik och infoga dem i layouten för respektive mobil. Komplettera dina bilder lika lätt med din egen text, slogan eller favorituttryck. Självklart kan du också skapa mobilfodral för ditt företag med din företagslogo. Tack vare den höga kvaliteten lämpar sig fodralen även för återförsäljare. Börja här med detsamma och prova. Du får se, det är enkelt att utforma ditt mobill online och dessutom riktigt kul.